ŠOK! Ana Ćurčić slala ŠIFROVANE PORUKE Zvezdanu preko Zadruge dok je bio u ZATVORU! Otkriveno SVE! (VIDEO)

Autor: M. P.

Zadruga

06.04.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi koriste ovu metodu kako bi stupili u kontakt sa svojim bliskim osobama!

ŠOK! Ana Ćurčić slala ŠIFROVANE PORUKE Zvezdanu preko Zadruge dok je bio u ZATVORU! Otkriveno SVE! (VIDEO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Dragan Kadić

Rijaliti šou "Zadruga" je jedan od najgledanijih formata u regionu, a veliku popularnost ima i u zatvorima širom naše zemlje. Kako je bivši zadrugar Aleksandar Bogunović Zverka u petoj sezoni ovog programa ispričao Marku Janjuševiću Janjušu, zatvorenici obožavaju da prate "Zadrugu", a omiljeni par bili su im upravo Janjuš i Maja Marinković.

Republika

Foto: Republika/O.Bogdanović

Aleksandar Bogunović Zverka

Publika je u januaru ove godine primetila i da ljudi bliski zatvorenicima koriste ovaj program kako bi im poslali poruke. "Mala je dobro, više nije povraćala, niti je dobila temperaturu, hvala Bogu", " Sutra ti šaljem pismo i videću do kraja nedelje da idem po dozvolu za ove male delikvente pa da dođemo svi čoporativno, nadam se da ćemo dobiti. Sad idem da se vidim sa onim drugom što smo bili na svadbi kod njega, ljubim te", "Pročitala sam pismo, poboljšao ti se rukopis, dobro sam zato što vidim da si nasmejan", "Mnogo nam nedostaješ", izađi što pre" samo su neke od poruka koje su mogle da se vide na ekranu koji je usnimio jedan TikTok korisnik. 

 

 

Ove poruke primetili su i korisnici Tvitera. "Otkad sam provalila da poruke na Pinku šalju žene svojim momcima robijašima, više ne gledam Zadrugu, samo čitam poruke" napisala je jedna korisnica i citirala poruku: "Sunce moje, ponosna sam na tebe, jedva čekam oči da ti vidim". I drugi korisnici su se nadovezali i dodali da su primetili isto.

Foto: printscreen/twitter.com

Tviteraši o porukama

Aktuelni učesnik "Zadruge" Zvezdan Slavnić je često pričao kako je pratio ovaj rijaliti dok je bio u zatvoru, kao i nakon toga, sa svojom nevenčanom suprugom Anom Ćurčić. Njih dvoje su jedno drugom često slali pisma, a izvor blizak njima nam je otkrio i da je Ana koristila i ovu metodu kako bi se obratila Slavniću.

- Ana je često pisala poruke Zvezdanu preko ekrana dok je bio u zatvoru. Koristila je šifre, kako bi ga obavestila o svemu onome što nije mogla da napiše u pismima. Zvezdan je stalno pratio "Zadrugu" i tačno znao koje su njene poruke. Pričala mu je o finansijskom stanju, uveravala ga da ga ne vara i da jedva čeka da ga vidi ponovo, iako je u "Zadruzi" često navodila da nije želela da ga vidi - otkriva izvor za Republiku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurćić i Zvezdan Slavnić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
JA

06.04.2023 17:36

Da li u zatvoru u Svajcarskoj postoji kablovska televizija sa srpskim programima ????