ANĐELI NEMA POVRATKA U CRNU GORU: Jelena Pešić i Mladen Vuletić nazvali Zvezdanovu ljubavnicu najvećom brukom ikada!

Autor:

Zadruga

06.04.2023

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Pešić i Mladen Vuletić razvezali jezik o kontroverznom rijaliti paru, Anđeli i Zvezdanu, spomenuli i Anu!

ANĐELI NEMA POVRATKA U CRNU GORU: Jelena Pešić i Mladen Vuletić nazvali Zvezdanovu ljubavnicu najvećom brukom ikada!

Foto: ATA Images, TV Pink

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su u žiži javnosti, još od momenta kada je zadrugar javno prevario i ostavio svoju tadašnju nevenčanu suprugu, Anu Ćurčić, upravo zbog Anđele. Crnogorka neretko ističe kako su roditelji preponosni na nju i njeno vaspitanje, a baš na tu temu komentar je imao rijaliti par - Jelena Pešić i Mladen Vuletić.

- Definitivno se najviše obrukala Anđela. Njoj puta u Crnu Goru nema. Preko nekih stvari će roditelji preći. Ono što je ona radila u rijalitiju, to je sve bez cenzure i pakleno. Anđela je uspela sve devojke do sada da nadmaši kada su intimni odnosi u pitanju - govori za Blic Mladen Vuletić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 6

 

Oni su, takođe, prokomentarisali i Anin ulazak, kao i celokupno ponašanje u Zadruzi 6.

- Zvezdan planira i sedmu i osmu sezonu "Zadruge". Svi smo jedva čekali da Ana uđe u rijaliti, međutim zauzela je potpuno pogrešan stav. Meni je fascinantno što je ona svojim ulaskom podigla Anđelu i videćete, ona će i pobediti. Zašto je Ani Anđela kriva? Na njenom mestu je mogla da bude bilo koja druga. Sa druge strane, Anđela je velika bruka i blam za familiju. Uz to se ona i dodatno ponižava, jer Zvezdana moli za ljubav - zaključila je Jelena.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Pešić, Mladen Vuletić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading