ZVEZDAN ĆE UBITI ANU KADA SE ZADRUGA ZAVRŠI: Slavnićevo divljanje zatrašilo porodicu Ćurčićeve! (FOTO)

Autor:

Zadruga

31.03.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda otkriva da će Zvezdan Slavnić ubiti Anu Ćurčić.

ZVEZDAN ĆE UBITI ANU KADA SE ZADRUGA ZAVRŠI: Slavnićevo divljanje zatrašilo porodicu Ćurčićeve! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Milena Kačavenda kaže da svoju najbolju drugaricu Anu Ćurčić ne može da prepozna u Zadruzi i da se ništa o čemu su pričale u spoljnom svetu i pravile planove, sada ne dešava. 

Kuma priznaje da je Ana druga žena, ali smatra da je za sve to kriv njen veliki strah. 

Foto: printscreen/RTV Pink

Milena Kačavenda

 

- Ana mi kida živce. Ozbiljno se nerviram. I dalje se drži tih nekih imaginarnih kodeksa na koje je Zvezdan odavno pljunuo, a dodatno mi nijhe dobro kad vidim kako trčka oko njega, kako ga smiruje i izigrava mu neki bensedin - govori Milena i dodaje da smatra da će Zvezdan ubiti Anu kada budu napustili imanje u Šimanovcima:

Foto: V.Lukić, ATAImages, E-stock

Milena Kačavenda, Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

 

- Zvezdan u rijalitiju kaže da me ne poznaje, a u pismu iz 2017. godine koje je poslao Ani me pozdravlja. Tek kad izađe postaće svestan do koje mere sam ja išla. On nema šta da izgubi, nju je izgubio, stan nema, ko zna koliko će mu para ostati posle silnih kazni. Kad neko nema šta da izgubi, od njega može sve da se očekuje. On će Anu uvek da smatra krivcem za sve. Ne bih ja tu ništa prepustila slučaju. Ona može da bude u opasnosti, mnoge smo potcenili, pa se to završilo smrću. On je ubica. Ne možemo da isključimo opciju, da će kada ga opali šamar realnosti, kad izađe u spoljni svet pokušati da je ubije. Takvo delo mu je poznato - ističe Milena za Svet. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading