"ACA TE JE DRŽAO ZAKLJUČANU KAO TAOCA" Šok tvrdnje Zvezdana Slavnića, Anu svirepo maltertirao i Bulić?!

Autor:

Zadruga

31.03.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je Zvezdan Slavnić istakao u više navrata, Aca Bulić se iživljavao nad Anom Ćurčić.

"ACA TE JE DRŽAO ZAKLJUČANU KAO TAOCA" Šok tvrdnje Zvezdana Slavnića, Anu svirepo maltertirao i Bulić?!

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, YouTube/Printscreen

Biznismen Aca Bulić se na sve načine trudi da se u javnosti prikaže kao veliki zaštitnik Ane Ćurčić, ali ga Zvezdan Slavnić neretko u tome minira.

Naime, sin Moke Slavnića najpre je šokirao kada je nedavno otkio da je Bulić gasio cigarete po Aninom telu, a sada je ispričao i to da ju je zatvarao u stanu kao taoca.

- Ti nisi normalna. Je l' si varala muža sa mnom? Jesi! Takođe, šeset godina si Bulića pljuvala kod mene. Bila si zaključana. Klošarko, priznaj šta ti je radio! Nemoj ja sve da pričam, otkriću sve pa ćeš posle da plačeš... Ne znaš da se ponašaš, praviš se svetica, a znaš šta si sve radila - tvrdi Slavnić, međutim, Ana je pokušala da se opravda:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić Zadruga 6 svađa

- Sram te bilo! Mešaš ljude koji nisu ovde. Ti si bolestan! Bože, hvala ti što me je spasio od ovog ludaka. Aca je moj prvi, voleo me je najviše na svetu i čuvao me kao malo vode na dlanu, što ti nisi nikad. Samo se igraj sa njim - zapretila je ona u više navrata.

Otkako je ušla u "Zadrugu" njen bivši partner Zvezdan iznosi prljav veš iz njihovog privatnog života. Da li je bilo nasilja, zaključavanja i maltretiranja, kako Zvezdan tvrdi, nije poznato.

Republika

Foto: E-Stock, ATAimages, Starsport

Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić i Aca Bulić Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading