(VIDEO) ISKORISTIO JE: Đekson neće ništa ozbiljno sa Jelenom?!

Autor:

Zadruga

08.02.2018

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U kratkom, ali slatkom razgovoru Nemanje Đerića Đeksona sa Drvetom mudrosti, reper je prokomentarisao par zadrugara, ali i njegov odnos sa Jelenom Krunić!

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Nemanja Đerić Đekson

- Bleja! Ništa specijalno! Ljubavi dođu i prođu! Svaki čovek se vrati u civilizaciju, šta bude biće - rekao je Đerić.

Nemanja je u nastavku izjavio i kako je ponosan na Zoranu Stefanov, jer se prema njegovom viđenju odlično snašla u toku svađe sa Lepim Mićom.

- I pored njegovih fora koje baca se skoncentrisala i uspela da normalnim tonom isfura svoju priču, dok su svi pričali u isto vreme. Nije pala na njihov nivo, da psuje i da se ponaša ne znam kako - govorio je reper.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Jelena Krunić

Imao je i komentar za Macu Diskreciju. Đekson smatra da ovu stanarku ne dotiču komentari drugih zadrugara, a nakon toga Nemanja je govorio i od trouglu Marija Ana Smiljanić - Kristina Kockar - Filip Đukić.

- Sada više ne znam šta da mislim. Mislim da je Kija mnogo kul i da Kija kapira moje fore. Isto tako i Filipove. Tako da kapiram što je Filip blejao sa njom! Mislim da neće biti ni od jednog ni od drugog ništa - izjavio je Nemanja.

Po Đeksonovom izlasku iz Rajskog vrta, ukućani su imali priliku da čuju njegovu pesmu, a reper se pravdao rečima kako nije tražio da čuje svoju numeru, da ga ostali ukućani ne bi osuđivali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading