ISPLIVALA SKANDALOZNA FOTKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ SA DVA STARIJA MUŠKARCA: Ovako je izgledala dok je radila kao animir dama! (FOTO)

Autor: A.I

Zadruga

31.03.2023

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na jednoj Instagram stranici pojavila se fotografija Aleksandre, koja se nalazila u društvu dva starija čoveka

ISPLIVALA SKANDALOZNA FOTKA ALEKSANDRE NIKOLIĆ SA DVA STARIJA MUŠKARCA: Ovako je izgledala dok je radila kao animir dama! (FOTO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

Aleksandra Nikolić proslavila se učešćem u rijalitiju ,"Zadruga", a njena priča o Bujanovcu izaziva pažnju kad god da se pokrene.

Zadrugari joj sada uglavnom tokom svađa prebacuju njeno priznanje da je bila animir dama u Bujanovcu, a sada su počele internetom da kruže fotografije starlete iz ranijih godina.

Naime, na jednoj Instagram stranici pojavila se fotografija Aleksandre, koja se nalazila u društvu dva starija čoveka, a komentari su se samo nizali jedan za drugim.

Republika

Foto: PrintscreenTikTok

Aleksandra Nikolić sa dva starija muškarca

 

- "Druželjubiva mala Aleks", "Šta ima veze, bez starca nema udarca" - bili su samo neki od komentara.

Podsetimo, Aleksandra Nikolić je u u jednoj svojoj ispovesti pričala o svom odlasku u Bujanovac, te je tvrdila da je krenula putem animir dame, kako bi mogla majci da kupi lekove i da život, budući da je tada njen život bio dosta kritičan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Nada

31.03.2023 19:23

Kakva glupost, jer he jedan sa slike Tarot, rijaliti ucesnik. Batalite vise Aleksandru - sta god da je radila u mladosti, svako ima pravo da se popravi, a nju stalno vucete u blato. Sramota.