DALILA 20.000 EVRA PUKLA ZA REMONT LICA I TELA! Dragojevićka neprepoznatljiva, uradila čak i UŠI i OČI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.03.2023

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević uložila u sebe silne pare.

DALILA 20.000 EVRA PUKLA ZA REMONT LICA I TELA! Dragojevićka neprepoznatljiva, uradila čak i UŠI i OČI! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević pred ulazak u ''Zadrugu'' već je imala niz estetskih korekcija i promena na svom licu, a onda je odlučila da honorar koji je osvojila u rijalitiju, a potom i zaradu sa TikToka uloži dodatno u sebe,

Naime, ona je navodno u remont lica uložila 20.000 evra, a rezultatima je prezadovoljna, prenosi Kurir.

 

 

Danas izgleda neprepoznatljivo u odnosu na to kakva je bila nekada, a to su primetili svi.  Ona je estetske korekcije navodno radila u inostranstvu, a sredila je jagodice, usta, uši, zube, oči i nove silikone je stavila u grudi.

Da je promena u odnosu na pre samo mesec dana očigledna, vidi se i po tome što sada deluje potpuno neprepoznatljivo i da više ne liči na sebe, što su primetili i brojni korisnici društvenih mreža. Dalila je zahvat izvršila u inostranstvu, a ovog puta je sredila usta, jagodice, uši, zube, a reklo bi se i da se podvrgla podizanju kapaka i čuvenim mačijim očima. Ona je stavila i nove silikone u grudi, koje je povećala za jedan broj, što joj je bilo u planu već duže vreme.

Republika

Foto: Printscreen

Dalila Dragojević nekada

- Radila sam usne, radila sam malo jagodice i malo botoks. To je sve što za šest meseci izađe iz tvog tela, a ti, ako želiš, možeš to ponovo da uradiš. Operisala sam nos zbog devijacije, jer sam imala koščicu koju sam ispravila. Niti sam ga skratila, niti sam dirala ožiljak - rekla je svojevremeno Dalila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading