JANJUŠ NASRNUO NA ČLANA PRODUKCIJE: Skandalozan napad sa leđa, "počastio" ga uvredama i psovkama! Da li će biti žestoko kažnjen?

Autor: A.I

Zadruga

30.03.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Marko Janjušević Janjuš ne propušta priliku da na žurkama provede noć uz rulet sto. Zadrugar utorkom voli da okuša sreću u ovoj igri i da na ovaj način pokuša da zaradi novac.

JANJUŠ NASRNUO NA ČLANA PRODUKCIJE: Skandalozan napad sa leđa,  "počastio" ga uvredama i psovkama! Da li će biti  žestoko kažnjen?

Foto: ST/P.Divac

Međutim, na prošloj žurki Marko Janjušević Janjuš je prišao s leđa momku koji radi za rulet stolom i optužio ga je da mu je pokrao žetone. Momak je pokušao da se opravda da to nije učinio, a onda je zadrugar počeo da ga psuje.

- Sklonio si mi. Jesi, Boga mi. Odavde si mi sklonio plave (žetone) - rekao je Janjuš.

Foto: PrintscreenTikTok

Marko Janjušević Janjuš nasrnuo na člana produkcije

- Nisam - odgovorio je momak koji radi za rulet stolom.

- Slušaj, da ti objasnim jednu stvar. Jesi, jesi! Ja nikad ne lažem, odavde si mi sklonio - pobesneo je Janjuš.

 

 

Član produkcije je odmahivao glavom i pravdao se da on to nije uradio.

- Kako si kvaran. Znam da je bilo ovde. Mrš, j*bem te u usta, da te j*bem - besneo je Janjuš.

Momak koji radi za rulet stolom nema nikakvog razloga da dira Janjuševe žetone, pa uopšte nema potrebe da se dovodi u pitanje na koji način on obavlja svoj posao. Zadrugarima je strogo zabranjeno da vređaju članove produkcije, te ostaje da vidimo na koji način će Janjuš biti kažnjen zbog ovih psovki.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (3)

Loading
Vlada

30.03.2023 19:15

Ponašanje Janjuša je za svaku osudu! Mada i sa zadrugarima se ponaša iritantno, sitnica može kod njega Zvezdana i Filipa da izazove posledice a pisle če biti kasno i za njih a i za produkciju!😢

Sava

30.03.2023 21:01

@Vlada - Tačno! Janjuševo ponašanje ove sezone je žalosno. Nigde dobrog humora i zabave, u emisiji radia sedi pored Osmana kao uvela paprika. Nigde života u njemu, kivan je i ljubomoran na sve zadrugare koji su na pozitivnim anketama izglasani kao najbolji. Sve mu smeta, besan je na mesto gde se nalazi ali, nema u Zadruzi novca bez "motike". Janjuš kao, gde sam došao? Istina, nema ove godine ni društva za njega, sa Mikicom i Marinkovićem je zato što mora a ne zato što oni njega zanimaju. U Ani vidi šta je sve uradio Eni i kćerci kroz godine zajedničkog života i zato on ne voli Anu i besan je šta je došla, besan je što Ana priča o alkoholu, kockanju, prevarama i uništenju porodičmog života. Da, zato Janjuš ne voli Anu, možda po prvi put tek sad uviđa šta je radio svojoj ženi i radi mu savest, tera ga u nemir i svestan je svog rasopalog života. U Zvezdanu Janjuš vidi svoje poroke i svoju nemoć da stvori bilo što (vlastiti krov nad glavom) jer, kocka, alkonol i provoodi sa devojkama su i njihova budućnost. Isto i Caru, Zoli...