ZBOG OVOGA JE SLAVNIĆ PRETIO DA ĆE SE UBITI! Shvatio da je raskrinkan, pa hteo sebi da PREREŽE GRKLJAN! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.03.2023

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić sinoć je podivljao.

ZBOG OVOGA JE SLAVNIĆ PRETIO DA ĆE SE UBITI! Shvatio da je raskrinkan, pa hteo sebi da PREREŽE GRKLJAN! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić sinoć su imali žestok obračun koji se završio Slavnićevim pokušajem da sebi prereže vrat. Naime, do svega toga je došlo kada je Aca rekla da ima dokumentovane sve modrice koje joj je Zvezdan naneo nasiljem, kao i njegov dug prema drugarici.

- Ti možeš da se kuneš i da pričaš, sutra se otkuneš. Na moja leđa si došla, kockala si isto sve sa mnom. Priča o ocu koji je pijanac i koji je 30 puta prevario - rekao je Slavnić koji je prethodno rekao da je Anin otac alkoholičar:

- A to ti je da se braniš?! Pričaj slobodno o mom tati, boli istina. Poenta je da sam bacila 13 godina i da sam čekala tebe, smrade smrdljivi. Ti si cinkaroš, ja samo iznosim razloge zbog kojih si ti uništio moj život - rekla je Ćurčićeva.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić hteo da se ubije

- Ti si bednica koja laže rođenu decu, to si ti.

- Pričaj šta hoćeš, ali vodi računa da ti ne uzmem sve pare. Nemaš predstavu da li imam dokumentovano da sam bila u modricama, sve imam dokumentovano. Budalo jedna, nemaš pojma ni za kafu, ni za stan i za auto - počela je Ana.

- Gladnu decu si ostavila kod kuće - rekao je Slavnić, a Ana je zapenila.

- Vratila sam soma evra Sandri koje joj duguješ sedam godina. I to soma, ne 500 koliko si mi ti rekao. Sramota je da si zavrnuo drugaricu - rekla je Ana.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić hteo da iseće vrat

- Klošarko bedna, je l' moguće da to pričaš?! Sad ću sve da ti kažem ko si .

Nakon toga je Zvezdan podigao i polomio sto od besa, a onda pretio da će se ubiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
joca

28.03.2023 12:16

OVAJ UBICA IMA 47 GODINA

Nada

29.03.2023 21:04

Trabalo je da ga puste, da se vidi sa se taj manipulator i folirant nikada ne bi ubio! Govno voli sebe pre svih, iako ni vredi ni pišljivog boba - ni kao muž, ni kao partner, ni kao prijatelj! I treba da se ubije, jer jedino ume da svima oko sebe uništi život!!!