RED ORALA, RED JAHANJA! Aleks se kao NAJMORALNIJA celo jutro NABIJALA na Cara, tresli se zidovi od divljačke akcije! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

28.03.2023

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car i Aleksandra Nikolić zatresli su Belu kuću.

RED ORALA, RED JAHANJA! Aleks se kao NAJMORALNIJA celo jutro NABIJALA na Cara, tresli se zidovi od divljačke akcije! (VIDEO)

Foto: printscreen twitter Zadruga Official

Aleksandra Nikolić izabrana je za najmoralniju u Beloj kući od strane publike, a to je rešila da proslavi vrelom akcijom sa Filipom Carem.

Njih dvoje su se osamili u rehabu, a onda je kao po običaju, usledila predigra i oralno zadovoljavanje, koje je Nikolićeva očigledno dovela do savršenstva jer nijedna njihova akcija ne može da prođe bez toga.

Republika

Foto: printscreen twitter Zadruga Official

Aleksandra Nikolić i Filip Car u vreloj akciji

Car je samo ležao i uživao u umeću svoje devojke. Alek tu nije stala, već je zajahala Filipa i divljački se nabijala na njega, pa je sve pucalo od strasti.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Siny

28.03.2023 11:54

Vidim, nema komentara. I ne treba.

LJUBA

28.03.2023 12:37

Aleks radi ko Singerica.

Vojvotkinja Tolstoj

28.03.2023 12:41

Zamisli, budale ! Narod ima "lepu" zanimaciju, a i troši pare NA OVU! Voajeri... Šta je ovim matorim ženama i klinkama - znam da oni najviše glasaju, što besposliče! To im je sve - da gledaju ! Posle kukaju kako je "mala penzija" ili "stipendija" a glasaju za ovo, bre !! Za ovaj dronjak od osobe, nemam reč za bljuvotinu od žene. Nije bolja od Dalile, ni malo... taj rang...iste ; ej-izabranik : Filip Car, kome on treba, bre, eto njima, a i Maji...