UHAPŠEN JE ZBOG TONE KOKAINA U URUGVAJU, A SAMO JE HTEO DA BUDE PEVAČ: Isplivao snimak sa AUDICIJE Mensurovog brata (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.03.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre nego što je upao u probleme sa zakonom, Ardijan Ajdarpašić se oprovao u takmkičenju "Pinkove zvezde".

UHAPŠEN JE ZBOG TONE KOKAINA U URUGVAJU, A SAMO JE HTEO DA BUDE PEVAČ: Isplivao snimak sa AUDICIJE Mensurovog brata (VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Ardijan Ajdarpašić, brat bivšeg učesnik rijalitija "Zadruga" Mensura Ajdarpašića, nedavno je uhapšen je u akciji "Virtus" zajedno sa Baraninom Stojanom Dabanovićem. Kako prenose mediji, u akciji je zaplenjeno 489 kilograma kokaina, a njima je određen pritvor do 120 dana.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da Ardijan ima probleme sa zakonom. Naime, kako su tada pisali mediji, Mensurov brat svojevremeno je hapšen zbog sumnje da je u u maju 2019. godine u jednoj kladionici pokušao da izvrši ubistvo, kada je ranio sugrađanina Vasilija Vasa Boškovića. Prema tadašnjem pisanju crnogorskih medija, i napadač i žrtva su poznati policiji i označeni su kao bezbednosno interesantne osobe koje sarađuju sa dva različita klana.

Međutim, ovo nije prvi put kada je javnost upoznala Ardijana Ajdarpašića. Naime, Mensurov brat je svojevremeno pokušao da uplovi u pevačke vode, kada se prijavio za muzičko takmičenje "Pinkove zvezde". Ajdarpašić se pojavio na audiciji, predstavio imenom i prezimenom rekavši da dolazi iz Bara i da ima 16 godina i zapevao pesmu Saše Matića "Samo ovu noć". a zatim i "I tebe sam sit kafano" od Harisa Džinovića.

Međutim, Ardijan nije imao sreće, jer je svoje muzičko takmičenje završio još na audiciji, te zbog toga i nismo imali priliku da ga vidimo na malim ekranima i velikoj sceni u Šimanovcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
MINA

28.03.2023 09:54

yao mi je ovog decka krenuo je tamo gdenetreba i volelabi da se promeni i da krene pravim putem namucena su to deca i on i mensur a mislim da imaju dusu bas ybog toga molim se da se decko povrati