EVO KO JE UHAPŠENI BRAT MENSURA AJDARPAŠIĆA: Već bio u zatvoru zbog pokušaja UBISTVA, povezivali ga sa vođom BARSKOG KLANA!

Autor:

Zadruga

27.03.2023

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako su tada pisali mediji, Ardijan Ajdarpašić je već hapšen, i to zbog pokušaja ubistva, kada je u kladionici ispalio tri hica sugrađaninu u noge.

EVO KO JE UHAPŠENI BRAT MENSURA AJDARPAŠIĆA: Već bio u zatvoru zbog pokušaja UBISTVA, povezivali ga sa vođom BARSKOG KLANA!

Foto: printscreen/instagram

Ardijan Ajdarpašić, brat bivšeg učesnika "ZadrugeMensura Ajdarpašića, uhapšen je u akciji "Virtus" zajedno sa Baraninom Stojanom Dabanovićem. Kako prenose mediji, u akciji je zaplenjeno 489 kilograma kokaina, a njima je određen pritvor do 120 dana.

Inače, Mensur Ajdarpašić postao je poznat javnosti učešćem u rijaliti programu "Zadruga", a čim je ušao na vrata Bele kuće, odmah je počeo da provocira svoje tadašnje cimere.

Mensur je, podsećanja radi, tada bio u konfliktu sa Vladimirom Tomovićem, a jednom prilikom Ajdarpašić je pozdravljao ekipu iz zatvora i poručio im da je ovo samo "opomena" misleći na Tomovića. On je zbog toga poludeo i rekao kako se njemu i njegovoj porodici preti ljudima iz zatvora i da to nije nimalo naivno. Kada su ga ukućani pitali koliko su ti ljudi ozbiljni, on je rekao: "Jako".

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Mensur Ajdarpašić i Vladimir Tomović Zadruga

Kako su mediji tada prenosili, Mesnurov brat Ardijan Ajdarpašić svojevremeno je hapšen je zbog sumnje da je u u maju 2019. godine u jednoj kladionici pokušao da izvrši ubistvo, kada je ranio sugrađanina Vasilija Vasa Boškovića. Prema tadašnjem pisanju crnogorskih medija, i napadač i žrtva su poznati policiji i označeni su kao bezbednosno interesantne osobe koje sarađuju sa dva različita klana.

- Ajdarpašić je, prema policijski evidencijama, blizak Alanu Kožaru, vođi "barskog klana", za kojim je raspisana crvena Interpolova poternica zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Slobodana Šaranovića - preneli su tada crnogorski mediji.

- Sumnja se da je ušao u sportsku kladionicu u kojoj je već bio Bošković i iz blizine mu ispalio tri hica u noge. Odmah je istrčao, a ranjeni je prebačen u bolnicu i život mu nije ugrožen - rekao je izvor tamošnjim medijima.

Iz Uprave policije su saopštili da sumnjiče Ajdarpašića da je počinio krivično delo - ubistvo u pokušaju i krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Podsetimo, kako su Vijesti preneli, Dabanović i Ajdarpašić uhapšeni su tokom racije kuće koja se nalazi na šetalištu u gradu Siudad de la Kosta. Navodi se i da je procenjena vrednost zaplenjenog kokaina oko 16 miliona dolara. Osim kokaina zaplenjeni su novac, četiri vozila, dva čamca, traktor, revolver, pištolj, pušku i dve sačmarice...

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Ardijan, brat Mensura Ajdarpašića uhapšen u Urugvaju

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading