PRVO OGLAŠAVANJE MENSURA AJDARPAŠIĆA NAKON HAPŠENJA BRATA: Ardijan dolijao u Uruguvaju zbog POLA TONE belog, evo kako je reagovao bivši zadrugar!

Autor:

Zadruga

27.03.2023

17:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nije prvi put da Ardijan Ajdarpašić ima problema sa zakonom.

PRVO OGLAŠAVANJE MENSURA AJDARPAŠIĆA NAKON HAPŠENJA BRATA: Ardijan dolijao u Uruguvaju zbog POLA TONE belog, evo kako je reagovao bivši zadrugar!

Foto: instagram.com/printscreen

U Crnij Gori osvanula je vest da je Ardijan Ajdarpašić, brat bivšeg učesnika "ZadrugeMensura Ajdarpašića, navodno uhapšen. Naime, prema pisanju tamošnjih medija, Ardijan je uhapšen u Urugvaju u akciji "Virtus" u kojoj je zaplenjeno 489 kilograma kokaina, nakon čega je njemu i još petnaestorici uhapšenih određen pritvor od 120 dana.

Ovim povodom oglasio se i Mensur, međutuim, iako se radi o njegovom bratu, nije bio raspoložen da komentariše ove navode.

Republika

Foto: instagram.com/mennsssur

Mensur Ajdarpašić brat uhapšen

- Ne pišite laži. Prestanite! Tužiće redom ko je pisao. Nemojte o tome da pišete niti da objavljujete, to nije istina - demantovao je Mensur navode crnogorskih "Vijesti" za Pink.rs, a kada su novinari izrazili želju da se čuju sa Ardijanom, Mensur više nije odgovarao na poruke.

Da podsetimo, Mensurov brat Ardijan Ajdarpašić svojevremeno je hapšen je zbog sumnje da je u u maju 2019. godine u jednoj kladionici ranio sugrađanina Vasilija Vasa Boškovića. Prema tadašnjem pisanju crnogorskih medija, i napadač i žrtva su poznati policiji i označeni su kao bezbednosno interesantne osobe koje sarađuju sa dva različita klana.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Uhapšen Ardijan Ajdarpašić, brat Mensura Ajdarpašić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
IGOR

28.03.2023 09:55

myda i layete mensur najbolje poynaje brata