ZVEZDAN IMA ANIN EKSPLICINTNI SNIMAK, ZAPRETIO JOJ: Objaviću tvoj snimak za odrasle!

Autor:

Zadruga

26.03.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić ušao u crveno, pa zapretio Ani Ćurčić kompromitujućim snimkom!

ZVEZDAN IMA ANIN EKSPLICINTNI SNIMAK, ZAPRETIO JOJ: Objaviću tvoj snimak za odrasle!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić izneo je šokantne informacije o intimnom životu bivše partnerke Ane Ćurčić, te joj zapretio da će obelodaniti njen porno-snimak koji poseduje. Kada je to čula, Ana je bila van sebe, a Zvezdan je rekao da sve čuva u svom ormariću, kao i dokaze šta je sve radila dok je bila u braku s Aleksandrom K., kojeg je s njim varala.

Naime, do neviđene svađe i iznošenja prljavog veša između Ane i Zvezdana došlo je kada ona nije htela da prizna da je velike pare prokockala na ruletu, te je počela da ga bocka da je on prevarant i gubitnik. Kada je to čuo, Zvezdanu je pala roletna, te je izneo skandalozne stvari iz Aninog života, pomenuo Acu Bulića, ali i Aninog bivšeg muža Aleksandra.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

 

Zvezdan: Što ne kažeš da si kockala sa mnom? Što ne kažeš da si bila sa mnom na ruletu? Ne moraš da priznaš da si kockarka, ali bila si sa mnom i velike pare si prokockala, a sad glumiš neko nevinašce.

Ana: Ajde reci sve šta hoćeš, ne zanima me, paćeniče jedan raspali. Znaš da mogu da te uništim, zato odje*i od mene.

Zvezdan: Je l' ti znaš da ja imam sve crno na belo i doći ću sve da pokažem Zoki u tvojoj kafančugi, imam i ja džokera. Ne zna niko o čemu je reč. Znam ja, sve čuvam, pa ću svima da pokažem kakva si "svetica" bila i šta si sve radila.

Ana: Ne razumem o čemu se radi? Zašto konstantno pominješ mog bivšeg, ja tvoj život ne pominjem. I njega i mog mangupa, on je tebe štitio, nikada te nije komentarisao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić Zadruga 6

Zvezdan: A tvoj bivši muž? Sada si ispala loša, ti svom bivšem nisi bila verna. Varala si čoveka zbog mene. Je l' on zna šta si sve radila sa mnom dok si bila s njim u braku?

Ana: Šta ti hoćeš od mene? Nisam varala, ne diraj ti mog muža i moj brak, stoko jedna, ja nikada nisam njega povredila niti ću.

Zvezdan: Imali smo intimne odnose u sobi gde je bila Bojana, dovešćemo i nju da kaže. Je l' se sećaš kako sam te tada guzio, a onda si se njemu vraćala u kuću. Imam video gde imaš seks sa mnom i varaš muža. Sve ću to da dam kad izađem, kao što si ti mene prodala, i ja ću tebe.

Ana: Moj bivši da se oglasi i da popiješ jednu tužbetinu.

Foto: www.youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

Zvezdan: Za šta tužbu da popijem, za to što si varala muža sa mnom? Dok si bila u srećnom braku, viđala si se sa mnom krišom. Koje, bre, prijateljstvo kad smo se rasturali od seksa. Ćuti, paćenice, da ne pričam dalje šta si radila. Kao i onda s Bulićem dok si bila. I njega si varala sa mnom.

Nakon toga Ana je počela da histeriše, da li od nemoći ili od bolne istine, ostaje nam da vidimo. Kao i uvek, tu se našla Zorica Marković, koja služi Ćurčićevoj kao rame za plakanje.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

 

Zvezdan je Ani dao znak da što pre prestane da ga krivi za zlostavljanje da ne bi završio u zatvoru, te je ucenio da će reći Aci Buliću tajnu koju Ana krije od njega godinama.

- Zbog čega se Aca oglašavao u medijima. Zbog čega, cinkarošu. Ako se ne smiriš, progovoriću o svemu. Znaš vrlo dobro da bi te Bulić za pet minuta precrtao ako sazna šta si mu radila iza leđa i šta si pričala i kome o njemu. Ti si propast Srbije, ti si toliko jadna, ja ne smem da kažem neke stvari. Ako progovorim, ja tebe završavam, postaćeš sprdnja svima - vikao je Slavnić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Joca

26.03.2023 22:52

Ovaj treba strucnu pomoc,fali mu pilana u glavi obzirom na godine