DISKVALIFIKACIJA ZVEZDANA SLAVNIĆA? Bivši robijaš napustio Zadrugu, Ana ga preklinjala da se vrati, on prokleo celu porodicu na smrt! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.03.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić prošle noći uspeo je da razvali vrata tokom Ane Ćurčić!

DISKVALIFIKACIJA ZVEZDANA SLAVNIĆA? Bivši robijaš napustio Zadrugu, Ana ga preklinjala da se vrati, on prokleo celu porodicu na smrt! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći Zvezdan Slavnić ušao je u crveno, nakon čega je nasrnuo na braću Lazić, a potom se verbalno obrušio na njegovu bivšu nevenčanu suprugu Anu Ćurčić. Tokom rasprave, Zvezdan je urlao na Anu, a obezbeđnje je sve vreme bilo u pripravnosti. 

 

- Više sam na tebe ljut, dabogda sve mi umrlo živo! Baš zato što ti to isto kažeš! Da li ti shvataš? K*rac te boli! Za mene, nemoguće je šta mi radiš! - urlao je Zvezdan, a potom probio vrata od prostorije koja vodi van zidina imaginarijuma, a potom ga je obezbeđenje vratilo, nakon čega je Ana odlučila da ga smiri. 

- Dođi molim te, da pričamo ti i ja. Smiri se, kad te molim! Stani! 'Ajde, sedi tu, ja ću ti se izviniti, nije mi bila namera, sačekaj samo trenutak. Ja te dovela do ludila, nemoj to da mi radiš! 

Čeka se odluka Velikog šefa, da li će Zvezdan biti diskvalifikovan zbog napuštanja imanja ili će biti na drugi način kažnjen, budući da ovo nije prvi put da lomi imovinu, zbog čega je već snosio posledice. 

BONUS VIDEO:

 

https://www.youtube.com/watch?v=L4NlQ8NNGCE&t=224s

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading