ANA IZDALA ĆERKU, PREKRŠILA KRVNU ZAKLETVU KOJU JE DALA PRE ULASKA: Ćurčićeva grcala u suzama, pa se valjala po WC-u! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.03.2023

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić otkrila da je prekršila zakletvu koju je dala ćerki Ivi Kovačević.

ANA IZDALA ĆERKU, PREKRŠILA KRVNU ZAKLETVU KOJU JE DALA PRE ULASKA: Ćurčićeva grcala u suzama, pa se valjala po WC-u! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić u ranim jutarnjim satima potpuno se slomila pred Zoricom Marković, a tom prilikom otkrila joj je da je sve to zbog ćerke Ive Kovačević. Naime, Ana je otkrila da je ćerki Ivi dala zakletvu da će u rijalitiju ostati samo mesec dana, što je pogazila. 

Kako navodi Ćurčićeva, ćerka je ljuta na nju, zbog izdaje, a toliko su povezane. Pored toga, pre ulaska u Zadrugu, Iva je majku preklinjala da ne krene putem suočavanja sa Zvezdanom Slavnićem, ali je ona nije poslušala i sada ju je stiglo kajanje. 

 

- Samo hoću da se isplačem! Nisam dobro! - kukala je Ana.

- Šta ti je? Pričaj sa mnom, molim te - upitala je Zorica. 

- Plačem zbog deteta, mnogo mi je teško! Ljuta je na mene, ja sam nju slagala! Ja sam joj rekla da ću biti samo mesec dana, da nikada neću ništa spomenuti, ljuta je, veruj mi! Sigurno! Nema šanse, dva meseca ništa, ne znam ni da li je sve u redu sa njom, ljuta je sigurno! Znaš li koliko je ona mene molila, ovako me je preklinjala, da ne idem, znaš koliko me je molila i plakala, ovo je malo kako ja sad plačem, da se zakunem u nju i u njih, i sve sam - priča Ana i dodaje:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zorica Marković

 

- Ona je ista ja, zato se i plašim, ti ne znaš kako je ona osetljiva za mene. Mi smo bukvalno creva, znaš koliko smo povezane... Mnogo! 

Detaljnije u nastavku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading