ANĐELA ĐURIČIĆ UNIŠTENA DO KRAJA: Javno oglašavanje Tare Simov raskrinkalo ljubavnicu, ovo je istina o poznanstvu sa Anom Ćurčić!

Autor:

Zadruga

25.03.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov otkriva istinu o Anđeli Đuričić!

ANĐELA ĐURIČIĆ UNIŠTENA DO KRAJA: Javno oglašavanje Tare Simov raskrinkalo ljubavnicu, ovo je istina o poznanstvu sa Anom Ćurčić!

Foto: Instagram.com printscreen

Tokom jučerašnje emisije "Gledanje snimaka" došlo je do žestokog obračuna ljubavnice, Anđele Đuričić i prevarene, Ane Ćurčić.

Naime, Anđela je zamerila Ćurčićevoj što je nakon diskvalifikacije bivše zadrugarke, Tare Simov, prihvatila u svoj dom, jer, kako kaže, osuđuje nju jer je preljubnica, a jednu prima u svoj dom. Oko ove teme se povela velika polemika za crnim stolom.

 

 

Ovim povodom, na svom Instagram profilu se oglasila i Tara, koja je imala da kaže:

- Anđela, nismo u istoj ulozi. Ja sam u ulozi majke i žene svom mužu. Nikad nisam radila stvari koje si ti radila. Znam da ti je teško da se pomiriš s tim da si najgora za svih šest sezona, al šta je tu je - napisala je Tara na jednom storiju, uz emotikon koji plače od smeha.

- Ana me zna ceo život i gledala me uvek kao svoje dete. Ne može tebe da gleda isto, jer joj se je*eš sa mužem, logično - napisala je Tara na drugom storiju, dok je na trećem stajalo:

Foto: Instagram.com

Tara Simov Instagram

 

- Samo se ti mila svađaj sa ženom svog dečka, da li si bolja od nje u krevetu, mani mene debelu i trudnu.

Za sam kraj, ona je imala da napiše:

- E da i Anđela, ne priča se s punim ustima - napisala je Tara uz više emotikona koji plaču od smeha.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

25.03.2023 22:55

I Tara može nešto da kaže. Ojadila Ša. Polupali mu Merđžu. Razvod ga koštao stana, lokala i 200.000 evra pa mu se supruga umesto u Zadrugu k'o Ana baškarila u "Bungiše" sa braćom Tomović. Sada Tara izigrava smernu suprugu i majku i vredno radi u televiziju zajedno sa Dalilim. Svako ima pravo na novi život ali ne sme da pridikujem nekome kada je i sama radila još gore stvari.