ŽENA MORALNIJA NEGO LJUBAVNICA: Zvezdan kuje Anu u zvezde, njena reakcija bacila sve u REBUS! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.03.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sastanka za crnim stolom, Zvezdan Slavnić naveo je Anu Ćurčić kao jednu od najmoralnijih osoba u Beloj kući.

ŽENA MORALNIJA NEGO LJUBAVNICA: Zvezdan kuje Anu u zvezde, njena reakcija bacila sve u REBUS! (VIDEO)

Foto: Instagram/YouTube/Printscreen

Zvezdan Slavnić

Učesnici rijalitija "Zadruga" imali su za zadatak da navedu po njima najmoralnije osobe, a Zvezdan Slavnić je, na iznenađenje mnogih, naveo bivšu nevenčanu suprugu, Anu Ćurčić.

Ovde bar ima viška morala, svi pucaju od morala! Izdvojiću Lepog Miću. Ja ću pod broj jedan da stavim Miljana Vračevića. Deluje malo čudno kako se šali sa devojkama, ali ih ne pušta da sednu na krevet, a kamoli nešto ozbiljnije. Pod broj dva stavljam Ivana Marinkovića. Što se tiče morala, nije morala svašta da kaže o meni, ali mi je bila verna 13 godina, tako da ću staviti Anu - rekao je Zvezdan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić Zadruga 6

Ono što je šokiralo mnoge je to što Ana nije navela Zvezdana, već se samo zahvalila na "tituli" koju je dobila od bivšeg partnera.

- Hvala, Zvezdane! Ja bih navela Zoricu Marković, sve ide ko je koga prevario, a to je jedna od stvari. Drugu osobu bih stavila Miljana Vračevića. I treću osobu bih navela Marka Markovića. Kulturan si i vaspitan dečko - rekla je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dusa

25.03.2023 21:27

NARAVNO JE MORALNA I VRLO TIHA I KULTURNA A KAD JE NAPADNU MORA SE BRANITI OD HIJENA A ZVEZDAN LAZE DA JE VARALA MUZA I SRAM IH BILO STO TU ZENU VECINA NAPADAJU.