HTELA DA GA UBIJE, A SAD SE TRESE KAO ZEČICA: Miljana naskočila na Zolu kao da sutra ne postoji, sve se ljuljalo od VRELE AKCIJE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

25.03.2023

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola u novoj vreloj akciji iznenadili gledaoce.

HTELA DA GA UBIJE, A SAD SE TRESE KAO ZEČICA: Miljana naskočila na Zolu kao da sutra ne postoji, sve se ljuljalo od VRELE AKCIJE! (VIDEO)

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Nakon svih skandala koje su se nedavno odigrali na imanju u Šimanovcima, kada je Miljana Kulić pokušala da zada fatalan udarac u glavu Lazaru Čoliću Zoli, rijaliti par je, po svemu sudeći, rešio da po ko zna koji put zakopa ratne sekire i obnovi romansu.

Naime, u izolaciji je došlo do razmenjiva nežnosti između njih dvoje, a kasnije i do žestoke  vrele ackije. Očigledno su Miljanu i Zolu sva protekla današnja dešavanja dodatno uzbudila i rasplamsala strasti između njih, te je Kulićeva odlučila da osigura mesto u Čolićevom srcu još jednom mu pokazavši kakva je vrsna ljubavnica svojim skakutanjem.

Od njihove vrele akcije tresli su se zidovi izolacije, a kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mixino r.

25.03.2023 19:02

Ovako Mixi umišlja da "pravi šou", jer drugačije ne zna... A najluđi je Car iza zida, koji bi da knjava, jer se raspada... Od debljine!