TETKA JELENE GOLUBOVIĆ ŽELI DA JE OJADI, ODUZIMA JOJ SE IMOVINA? Porodična drama završila na sudu, čeka se odluka!

Autor:

Zadruga

23.03.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Golubović otišla je na suđenje sa tetkom, koja planira da joj uzme imovinu.

TETKA JELENE GOLUBOVIĆ ŽELI DA JE OJADI, ODUZIMA JOJ SE IMOVINA? Porodična drama završila na sudu, čeka se odluka!

Foto: Tanjug/O. TOSKIĆ, Pixabay.com, Ata images

Bivša zadrugarka Jelena Golubović pojavila se na sudu zbog sudskog spora koji vodi sa tetkom koja potražuje polovinu stana koji je nekadašnja zadrugarka nasledila od bake.

Kako je vrednost ove nekretnine u srcu prestonice procenjena na 500.000 evra, Jelenina tetka potražuje 250.000 evra, čemu se Golubovićeva oštro protivi.

 

- Potresena sam. Ovo je je prvo ročište protiv mamine sestre, nije nikako prijatno. Nisam spavala celu noć. Nerviram se, ali prosto tetka nije htela lepo da se dogovorimo. Nije htela lepo da se ugovor poništi. Ja bih imala samo jedno pitanje za maminu sestru, ona navodi u žalbi mi više nismo njeni sestričina i sestrić, već Cecina deca, da li je ponosna kako je vodila računa o svojoj majci? - zapitala se Jelena Golubović za "PulsOnline.rs" i dodala:

- Nije je posećivala, što joj nije obezbedila najbolje lekare, negu, pažnju, ona dođe u jednom u mesec dana i kaže moram da idem da šetam kuče - dodala je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Istina

23.03.2023 17:37

Pravda za terku, i baba komunjara je nekom uzela taj stan. Kad je vec otet, onda nek dele po pola. Bestija bi sve za sebe.

Nada

23.03.2023 20:25

Naravno da tetki pripada pola - uostalom, nije baba Caka mogla da bude na dva mesta istovremeno. Ove ludače je držale, jer je bila slaba na ludu unuka, pa bi sada stan!!??? Pravda za tetku!!!!!