OTKRIVENA PROŠLOST MAJKE ALEKASNDRE PRIJOVIĆ: Nakon razvoda se preselila u manastir sa ćerkom, a evo čime se bavila! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.03.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena je prošlost majke pevačice Aleksandre Prijović!

OTKRIVENA PROŠLOST MAJKE ALEKASNDRE PRIJOVIĆ: Nakon razvoda se preselila u manastir sa ćerkom, a evo čime se bavila! (FOTO)

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic

Aleksandra Prijović

Jedna od trenutno najtraženijih i uspešnijih pevačica, Aleksandra Prijović važi za atraktivnu lepoticu, pred kojom muškarci nikada ne ostanu ravnodušni. Pored moćnog glasa, kojim oduševljava i uveseljava sve, Prijovićeva je uvek na meti pohvala kada je njen fizički izgled u pitanju. 

Inače, srpska pevačica je odrasla u Belom manastiru, gde je živela sa majkom Borkom Mihajlović i pokojnim dedom, nakon što se razvela od Aleksandrinog oca Nedeljka Prijovića.

Foto: instagram.com/borkamihajlovic1974

Aleksandra Prijović sa majkom Borkom Mihajlović

 

Pevačica je talenat za muziku nasledila od majke, koja se takođe bavi pevanjem.

Prijovićeva je popularnost stekla tokom učešća u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda", a kako je više puta isticala, sve što je postigla, duguje upravo svojoj majci.

Foto: e-stock/ D. MILUTINOVIĆ

Majka Aleksandre Prijović, Borka Mihajlović

 

Aleksandrina majka, Borka Mihajlović, svoje muzičke karijere odrekla se kako bi se posvetila svojoj naslednici.

Inače, Aleksandrina majka veoma je atraktivna, te je jasno da je ona svoju lepotu nasledila upravo od svoje majke. Mihajlovićeva izgleda jako mladoliko, te mnogi pomisle da je Aleksandrina sestra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading