ĆERTIĆ KOD MISICE: Uroš URNISAO Anu i Anđelu, pa OPLJUNUO po Maji: Zvezdana sam UPOZORIO na nju! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.03.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda “Minsko polje sa Jovanom” je na našem Jutjub kanalu REPUBLIKA TV!

U novoj epizodi “Minsko polje sa Jovanom”, voditeljka Jovana Ljubisavljević ugostila je kaskadera i bivšeg zadrugara Uroša Ćertića.

Iako je ove sezone diskvalifikovan, tvrdi da ne žali zbog zbog učešća i svega što se dogodilo u šestoj sezoni rijalitija ''Zadruga''.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Uroš Ćertić kod Jovane

Njih dvoje su komentarisali trenutna dešavanja u Beloj kući, a napre odnos Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, te je Uroš priznao da je siguran da Zola samo igra rijaliti i da je koristi za plasman.

On se osvnuo i na Zvezdana Slavnića i sve što mu se dešava u Beloj kući.

- Ja znam njegovog oca 10 godina, Dorćolci su, ali njega zbog mojih 20 godina u Kanadi i njegovih koledža se nikada nismo upoznali i družili, dva meseca pred Zadrugu smo se upoznali i družili i bili su on i Ana par puta kod mene i ja kod njih, i ja sam tako svoje iskustvo delio sa njim da mu olakšam učešće. Nikada ne bih rekao da između njih vlada neko zlo, nasilje, bili su kao normalan par.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Uroš Ćertić

- Ja sam njemu odmah na početku kada sam video šta Maja radi, da odlazi u rehab, ja sam mu šapnuo i upozorio ga, posle kada je prešlo meru, nešto je postojalo tu, sami su priznali i on i Maja i on i Aleksandra. Njega je Ana ostavila zbog Aleksandre, ne zbog Anđele. Ima mnogo kontradiktornosti, ne sviđa mi se njeno učešće, sve i da je to istina to nije vreme i mesto da se to iznosti. Ne verujem ni njoj ni njemu.

Šta je Uroš još rekao pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading