ANĐELA PRAVILA HAOS, RUŠILA JE SVE PRED SOBOM: Dva puta je pobegla kroz kapiju, ali OBEZBEĐENJE je uspelo da je vrati na imanje!

Autor:

Zadruga

22.03.2023

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić tokom žurke je doživela emotivni slom, i pokušala je na pobegne sa imanje.

ANĐELA PRAVILA HAOS, RUŠILA JE SVE PRED SOBOM: Dva puta je pobegla kroz kapiju, ali OBEZBEĐENJE je uspelo da je vrati na imanje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela je histerisala po imanju jer je htela da pije alkohol, koji nije imala, čak je i dva puta istrčala kroz vrata, međutim obezbeđenje ju je vratilo.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela beži, obezbeđenje je vraća

I ranije se pričalo o njenom navodnom problemu sa alkoholom, te je bivši zadrugar Dino Dizdarević i javno otkrio šta je čuo po Crnoj Gori.

- Ja sam prvi komentarisao, Mateja i ja, negativno. Među prvima sam rekao da glumi, i evo, ispostavilo se da je pokazala pravo lice. Kad sam izašao, čuo sam loše stvari po Crnoj Gori. Uglavnom sam čuo to da se pretvara da je fina, a nije. Ono što su mi prvo rekli za taj alkohol, prošle godine je govorila da ne pije, s obzirom da gledam ovu sezonu, ona svaku žurku je mrtva pijana, pa zamisli za Crnu Goru. Ona više nema ni srama, ni stida. Sve više i više, nema granica. Ja sam rekao da ona sada pokazuje svoje pravo lice - rekao je Dino.

Nakon što joj je Zvezdan Slavnić zamerio bahato ponašanje, Anđela Đuričić plakala je u hotelu i spomenula roditelje i da ju je strah, kao i da bi volela da ih vidi.

 

 

- Ne mogu samo da se smejem - rekla je Anđela.

- Ne možeš da ne govoriš njemu, a da govoriš celom svetu. Samo praviš paniku - rekao je Mića.

- Zna on da često sanjam to - rekla je Anđela.

- Trebalo je o tome da misliš na vreme - rekao je Mića.

- Sanjala sam mamu i tatu i da su me kući prihvatili super. Zato me muči da li je sve u redu sa njima. Sanjala sam i 16. mart, a znaš šta je tad - rekla je Anđela.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

22.03.2023 11:53

Nemaš šta da sanjaš - najgora si na svetu, nema opravdanja, samo lečenje ako vredi ! NE VREDIŠ NI "DVE BANKE" RADODAJKO !!