NJENOJ BAHATOSTI NEMA KRAJA: Anđela nastavlja da krši pravila Zadruge uprkos kazni koju je dobila! Đuričićka nema ni trunku poštovanja ni obraza!

Autor:

Zadruga

20.03.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić nastavlja da krši pravila Bele kuće, te tako ni danas nije bila prisutna na sastanku kada su ukućani birali najvećeg foliranta na imanju.

NJENOJ BAHATOSTI NEMA KRAJA: Anđela nastavlja da krši pravila Zadruge uprkos kazni koju je dobila! Đuričićka nema ni trunku poštovanja ni obraza!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Naime, Anđela Đuričić je prethodno već bila kažnjena zbog nepojavljivanja u Beloj kući za vreme sastanaka i emisija, a još jednom je dokazala koliko je bahata i koliko uprkos opomenama i kazna nema poštovanja kako prema svojim cimerima i Velikom šefu, tako i prema gledaocima Zadruge.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

Podsetimo, bahata Đuričićeva je pre dva dana zbog iste stvari kažnjena nedeljnim honorarom, ali evidentno je da se nije opametila, te nastavlja s drskim i bahatim ponašanjem, uprkom sankcijama koje mogu da uslede opet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Željko

20.03.2023 20:46

Opet kazna. Pa opet. Pa opet. I tako dok ne dodje do 0 (nule). A onda je obavestiti da je na 0 (nuli).