ZBOG RODITELJA POSTAO MONSTRUM: Majka Zvezdana Slavnića otkrila kada je postao siledžija, zbog ovoga je završila u bolnici!

Autor:

Zadruga

20.03.2023

18:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Zvezdana Slavnića potvrdila da je njen sin bio siledžija i u osnovnoj školi!

ZBOG RODITELJA POSTAO MONSTRUM: Majka Zvezdana Slavnića otkrila kada je postao siledžija, zbog ovoga je završila u bolnici!

Foto: Instagram.com, Zadruga official youtube.com

Zvezdan i Slavica

Majka Zvezdana Slavnića, Slavica progovorila je o njenoj sinu. Nakon što je izvređala Anu Ćurčić i iznela tvrdnje da ju je gađala sa piksol, otkrila je i kada je njen sin postao delikvent, te ne krije da se to dešavalo još u osnovnoj školi. 

Foto: Instagram.com

Majka Zvezdana Slavnića

 

- Od sedmog razreda je to počelo, osnovne škole i kad smo se mi rastali. Ja nisam mogla da presečem, niti je on mogao, znao je da će mama da mu progleda kroz prste, da sam znala da će se to desiti, vezala bih ga lacima, ne bih ga pustila kod Zorana - govori Slavica za beogradske medije i dodaje:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić Zadruga 6

 

- Kad se to njemu desilo, ja sam završila u bolnici, ja sam odlepila, ja to nisam mogla da prihvatim, to nema apsolutno nikakve veze sa Mokom Slavnićem. Ja tad nisam mogla da podnesem da je to moj sin, bila sam pola godine, po bolnicama, kod kuće, ali mic po mic... Ja sam ga posećivala redovno, Zoran mu je nosio pakete, čuda, on je sve vreme bio i posećivao, osim dok je Zvezdan bio u Švajcarskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
joca

20.03.2023 18:28

nemate klosari gdje da zivite,zeni ste sve potrosili pa sad bi malo u DJENOVICE ali tamo ne moze hahaha,,,lecite se