ZVEZDANOVA MAJKA UDARILA NA ANU I NJENU DECU: Podržala Slavnićevu ljubavnicu, pa okrivila bivšu snaju za sve!

Autor:

Zadruga

20.03.2023

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je otkrila Slavica, majka Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić je jednom prilikom gađala nju i sopstvenu ćerku.

ZVEZDANOVA MAJKA UDARILA NA ANU I NJENU DECU: Podržala Slavnićevu ljubavnicu, pa okrivila bivšu snaju za sve!

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Turbulentan odnos Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić već mesecima trese "Zadrugu". Tokom burnih svađa, oni su iznosili sav prljav veš iz svog dugogodišnjeg odnosa. Neretko su tokom sukoba spominjali i članove svoje porodice.

Sada se oglasila i Zvezdanova majka Slavica Slavnić i otkrila sve detalje odnosa sa Anom. Progovorila je o sukobima među njima, a onda je otkrila da ju je Ana navodno dva puta i fizički napala i gađala je stvarima koje su joj bile pri ruci.

- Ja sam četiri godine živela sama sa njom i sa decom. Ne bih baš da se pohvalim sa tim odnosom. Ona je vrlo čudna osoba kada je uhvati ta njena žuta minuta, to je bukvalno spasavaj se ko može. Da li je pepeljara pri ruci ili telefon, ona je u stanju da gađa. Gađala je tako mene i svoju ćerku, pa smo se mi izmakle. Ima u sebi strašnu agresiju. U par momenata se tamo videlo kada je krenula da vrišti na Zvezdana, da histeriše i kada je gurnula Anđelu. E to je Ana, a ljudi to nažalost ne znaju - rekla je Zvezdanova majka, a zatim je novinarka konstatovala da su Ana i ona u nekom trenutku imali fizički okršaj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

- Krenula je (na mene), ali njena majka je jednom bila tu, pa je skočila na nju. Drugi put sam ja bila bezobrazna, pa sam rekla: "Ajde slobodno, samo me udari, pa ćeš da vidiš" - rekla je Slavica, a onda je otkrila kakav je odnos Zvezdan imao sa Aninom decom.

- Odličan, imao je bolji odnos nego sa svojom ćerkom. On je vodio Ivu (Aninu ćerku) na splavove, vozio je u 5-6 ujutru, išao po nju, razvozio je njene drugarice. Šta god joj je bilo na pameti, on je bio tu - rekla je Zvezdanova majka.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Zvezdan Slavnić

Mama Slavica je otkrila da nije dala blagoslov Ani da uđe u "Zadrugu".

- Ma koji crni blagoslov, ona nije normalna uopšte. Ni od dece svoje nije dobila blagoslov, ni od mene, ni od Zvezdanove ćerke. To je van pameti - rekla je Slavica za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
joca

20.03.2023 18:08

misli baba da ce ici na more bezplatno

Gargojle

20.03.2023 18:47

Pazi ovo. Dotična ćuti dok sin ne reče na tv, odreći ću se i majke i ćerke, ako li samo zucnu o meni. Dotična je defnitivno ostala bez Aninog daljeg srarznja, od bivšeg muža vajde nema, pa se hvata za slamku. Mogu da pričaju šta hoće ali deka govore kakav im je sin nasilnik i manipulator. Kako javno postupa sa novom devojkom, koliko pretnji i poniženja disciplinovanja od ubice. Pa sad verujte tati i mami kako im je xin neshvaćena cvećka.