PROGOVORIO BRAT POKOJNOG OLIVERA, KOG JE ZVEZDAN UBIO: Milena Kačavenda spremna da raskrinka pravo lice Slavnića!

Autor:

Zadruga

20.03.2023

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznaje portal Republika, Milena Kačavenda odlazi na sastanak sa bratom pokojnog Olivera Jovanovića, kog je Zvezdan Slavnić usmrtio!

PROGOVORIO BRAT POKOJNOG OLIVERA, KOG JE ZVEZDAN UBIO: Milena Kačavenda spremna da raskrinka pravo lice Slavnića!

Foto: V.Lukić, ATAImages, E-stock

Milena Kačavenda, Zvezdan Slavnić, Ana Ćurčić

Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda za portal Republika otkrila je da joj se javio brat Olivera Jovanović, kog je Zvezdan Slavnić usmrtio. Milena je ispričala da ide na sastanak sa Oliverovim bratom, nakon niza godina ćutanja i patnje, spreman je da Slavnića totalno uništi dokazima o svirepom ubistvu. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

 

- Na sastanku sam, ne mogu sada da pričam, idem da se vidim sa bratom Olivera Jovanovića, spremamo sve, svi će čuti njegovu priču, sa dokazima, sve, pokazaćemo ko je Zvezdan Slavnić, jer nasilnicima se mora stati na put - priča Milena za Republiku i dodaje:

- Vi znate da ja volim istinu i pričam samo i isključivo istinu, zato će sada svi imati priliku da vide ono o čemu su svi pričali i o čemu ste pisali. Sve će tajne isplivati na videlo!

Foto: Republika TV

Milena Kačavenda

 

Podsetimo, portal Republika i Srpski telegraf nedavno je objavio niz dokumenata i dokaza o Slavnićevom svirepom ubistvu Jovanovića. Ekskluzivne dokumente imali ste prilike da vidite na našem portalu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Elektra

20.03.2023 16:10

Ima svi da udju u Zadrugu preko Zvezdana. Trebaju mu dati 10% od honorara kada udju