ZVEZDAN PRIZNAO ANĐELI DA JE TUKAO ANU: Ljubavnica otvorila Pandorinu kutiju "Zajedno su kockali, išla je od jednog do drugog" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

20.03.2023

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić otkrila sve mračne tajne koje joj je Zvezdan Slavnić ispričao!

ZVEZDAN PRIZNAO ANĐELI DA JE TUKAO ANU: Ljubavnica otvorila Pandorinu kutiju "Zajedno su kockali, išla je od jednog do drugog" (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić

Koliko god da se haosa i skandala dogodi zbog turbulentnog odnosa Ane Ćurčić i Zvezdana SlavnićaAnđela Đuričić stoji čvrsto na nogama i ne odustaje od svog cilja.

Đuričićeva je javno priznala koliko voli Slavnića i progovorila o odnosu sa njegovom bivšom ženom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić

 

- Nas dvoje su navikli jedno na drugo, super nam je. Posle ova tri meseca smo skontali jedno drugo šta i kad i kako. Ja sam skontala kada treba da ga pustim i da popričam sa njim - rekla je Anđela, pa je komentarisala odnos Ane i Zvezdana:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

 

- Mnogo su to ozbiljne stvari, meni je drago ih vidim da ih rešavaju. Ja ne znam šta da kažem, čudne se stvari dešavaju. Ona je njega jurila, on je njoj bio životna ljubav, a njih dvoje su stalno išli u druge odnose. Naime, ona je išla od jednog do drugog, on lepo kaže da ju je varao. Verujem i njoj i njemu. On je meni rekao da je fizički kontakt kod njih bio obostran. Bilo je tu svega, po Zvezdanovim pričama. Znam da su oboje kockari, ona je išla sa njim u početku da bi ga kontrolisala, a onda je počela malo po malo i zaigrala se, tako je ber meni rekao. Ona njega definitivno voli i to je neosporno, voleće ga zauvek - reka je Anđela.

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading