NAKON PRIZNANJA DA JE DOVODIO LJUBAVNICU U NJIHOV STAN, ANA SE SLOMILA NA KOMADIĆE: Ćurčićka se GUŠILA U SUZAMA! Zašto nisi želeo da se raziđemo i da mi sve iskreno kažeš? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.03.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Ana Ćurčić zamolila je Zvezdana SLavnića da joj prizna da li je dovodio nihovu ljubavnicu u njihov porodični dom, nakon čega je on odlučio da stavi karte na sto i prizna.

NAKON PRIZNANJA DA JE DOVODIO LJUBAVNICU U NJIHOV STAN, ANA SE SLOMILA NA KOMADIĆE: Ćurčićka se GUŠILA U SUZAMA! Zašto nisi želeo da se raziđemo i da mi sve iskreno kažeš? (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Priznajem da nisam bio dobar za sebe, a potom ni dobar otac. Da li si svesna da sam prestajao da spominjem svoju ćerku, onda kad si počela da se spominješ - rekao je Zvezdan Slavnić.

Ja sam s tvojom ćerkom dobra - rekla je Ana Ćurčić.

Da li si svesna šta ja mogu da kažem, živeo sam sa tvojom decom - kazao je Zvezdan.

Ne pitaš se kako je njima dok me svakodnevno vređaš? - upitala je Ana.

Kako možeš svaki dan možeš da nam radiš ovo? - upitao je Zvezdan.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić pokušava da izgladi odnos sa Anom Ćurčić

Da li si svestan šta si ti meni uradio? - upitala je Ana.

Ja tebi nikada ne bih radio ono što si ti meni - istakao je Zvezdan.

Ti si mene ostavio jednom rečenicom za Novu godinu, da li si toga svastan? - upitala je Ana.

Je*eš me ovde u mozak - rekao je Zvezdan.

Pred ''Zadrugu'' si rekao da ti treba mir, pa si zamolio moju mamu da vodi Slavka u selo. Da li si i tada dovodio onu malu kod nas? Da li ste spavali u našem bračnom krevetu? - upitala je Ana.

Nismo bili u bračnom - kazao je Zvezdan.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

Kakve veze ima, imaš li ti gram savesti? Ti si dovodio nekog u naš stan da ga je*eš, a ti si govorio da sam okupirana poslom i da ti ne posvećujem pažnju. Zašto nisi želeo da se raziđemo i da mi iskreno sve kažeš? - kazala je Ana.

Voleo sam te - rekao je Zvezdan.

Kakva je to crna ljubav? Ja sam imala hiljadu razloga da odem od tebe, a jedan me je držao pored tebe, a to je ljubav prema tebi. Zaslužila sam da mi daš opciju da ne budemo zajedno, a da ja budem tebi od pomoći, a e da radiš sve ono Poslednji put sam saznala 2015. da si me pravrio - kazala je Ana.

Kakav si ti špijun - kazao je Zvedan.

Ovo nisi ti - rekla je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading