"KRVAVE OČI SU BILE ZNAK, ANA SE NE BI IZVUKLA" Slavnić spreman da robija zbog bivše, otkrivamo detalj koji budi jezu u kostima!

Autor:

Zadruga

19.03.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugarica Ane Ćurčić uplašena zbog ponašanja Zvezdana Slavnića!

"KRVAVE OČI SU BILE ZNAK, ANA SE NE BI IZVUKLA" Slavnić spreman da robija zbog bivše, otkrivamo detalj koji budi jezu u kostima!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić, bivši robijaš, koji je pre dva dana nasrnuo na prevarenu nevenčanu suprugu Anu Ćurčić našao se na udaru javnosti. Zvezdan je nekoliko sati bez prestanka psovao i pljuvao Ćurčićevu, a sada se za Republiku oglasila njena drugarica, vidno uplašena. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

 

Naime, kako Jovana govori, Anin položaj tela joj sve govori, ali i pogled koji je u jednom trenutku uputila u kameru. Ona je, kako ističe, Anu u takvim stanjima videla, samo kada je psihički bila nestabilna, zbog Zvezdanovog maltretiranja. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić Zadruga 6

 

- Ovo je strašno šta joj radi, ja ne mogu da verujem da ona to sebi dozvoljava. Da sam na njenom mestu, oči bih mu iskopala, sram ga bilo! Napada žene i slabije od sebe, što ne napadne Miljana ili Cara? Zato što bi tad dobio po... Sram ga bilo! Nasilnik i klasični siledžija! - započinje Anina drugarica i otkriva za Republiku:

- Samo oni koji poznaju Anu, vide u njenom pogledu sve. Ona je istraumirana od njega, od svakog njegovog pokreta. A sada ću vam otkriti i o njegovom krvoločnom pogledu, koji bukvalno uteruje njoj strah u kosti. Njemu su oči pune krvi, jer je željan toga da nekog umlati od batina, iz nemoći, iz besa, ali i straha, jer zna šta Ana sve zna o njemu i plaši se da će zaista razjapiti usta i otkriti ko je veliki Zvezdan Slavnić, nasilnik nad nasilnicima. On je imao krvnički pogled, kao zver koja vreba plen ono veče na pitanjima novinara, ja sam sve vreme gledala strimove, da nije bilo kamera, ja vam tvrdim da bi Ana danas bila u zavojima, ne znam ni da li bi je spasili. Jezivo! - završava Anina drugarica, koja ističe za kraj da se žene treba glasno boriti protiv nasilnika. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Td

19.03.2023 23:03

Dokle više ženo, dosadne ste i ti kuma, što je trčala za njim ako je tako živela, što joj pre niste pomogle da se reši njega, ona je luda pre neki dan je rekla da ga “ voli ko boga”, ona ima veliki problem u glavi, da nema ne bi bila sa njim!!!!