JOVANA SA PORODICAMA ZADRUGARA! Osmakčić opleo po zadrugarima, pa brutalno osuo po Anđeli: Zakucala je, stigla ju je KARMA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.03.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Jovana sa porodicama zadrugara" je na našem jutjub kanalu Republika TV!

JOVANA SA PORODICAMA ZADRUGARA! Osmakčić opleo po zadrugarima, pa brutalno osuo po Anđeli: Zakucala je, stigla ju je KARMA! (VIDEO)

Foto: Republika TV

Republika TV

U želji da aktuelne zadrugare upoznate u najboljem svetlu, naša ekipa je ovog puta video-pozivom stupila u kontakt sa nekadašnjim zadrugarom Markom Osmakčićem.

Kako kaže radi puno, prvenstveno je teniski trener, a što se muzike tiče njom se bavi povremeno. U Zadrugu ne planira da se vraća, ali itekako zna šta bi rekao sada za crnim stolom.

Poznato je i da je Anđelu Đuričić oštro komentarisao, a sada je otrkio šta sada misli.

- Za Anđelu sam to uvek pričao i uvek sam tvrdio, ljudi su me posle dizali u nebesa, kad je tek bila početka faza udvaranja, već tad sam dobijao poruke. Na kraju se ispostavilo da je ona nadmašila ono što sam ja govorio za nju, ja sam mislio u nekim limitima ajde to je to, ona je baš zakucala. Ona je prošle godine ljudima pila krv na slamku, osuđivala i koga treba i koga ne, sad ona gore radi, ali svakog snađe neka karma.

Šta je Marko još rekao poslušajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading