ZVEZDAN POGAZIO REČ! Taki ga MOLIO da čuva Maju, on je prvom prilikom SPOPAO, Marinković očajan zbog ponašanja naslednice: Dajem MILION EVRA da se otkači od njega!

Autor:

Zadruga

17.03.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković otkrio je detalje odnosa Maje i Zvezdana, pa se osvrnuo i na Filipa Cara.

ZVEZDAN POGAZIO REČ! Taki ga MOLIO da čuva Maju, on je prvom prilikom SPOPAO, Marinković očajan zbog ponašanja naslednice: Dajem MILION EVRA da se otkači od njega!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Taki Marinković ne krije da je očajan zbog odluke njegove mezimice Maje Marinković da se pomiri sa Filipom Carem, te kako kaže ne zna šta da radi sa njom.

- Ne može da se odvoji, oni su tamo osuđeni jedni na druge. Znate šta je on sve pričao za mene, dedu, psa, da treba da izginemo i pomremo, a ona je prešla preko svega. Meni je obećala da neće praviti haos, da neće da se tuče, da će da izdrži do kraja, da li je zatvoreni prostor učinio svoje ili se stvarno zaljubila u tu bitangu, to ne znam. Dajem milion eura samo da se otkači od Cara - počinje Taki  i ističe da ipak, bez Maje Zadruga ne postoji, te da bi se prvi Janjuš sa njom pomirio.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Taki Marinković o Maji

Marinković se osvrnuo i na Majin odnos sa Zvezdanom Slavnićem.

- Ja sam Zvezdana znao pre 20 godina i pre svega onoga što je bilo, Maja i on su se upoznali na sistematskom pred ulazak. Ja sam mu tad rekao ''Zvezki, pripazi malo na Maju'', on se smeje, kaže: ''Na Maju? Ko na nju može da pazi, za nju svi zatvori navijaju''. Kaže Maja treba da bude muško, ne sekiraj se. Zgotivili su se, od tog posla nema ništa. Da su hteli nešto bi imali prve nedelje kada su bili potrčci - kaže nam Taki, pa komentariše Zvezdanov pokušaj da poljubi Maju:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Taki Marinković i Zvezdan Slavnić

- Ma imaju oni svi svoje igre tamo, znaju oni gde se nalaze. Ja mislim da od toga nema ništa, da će oni ostati dobri prijatelji.

Taki je siguran da je Anđela u goroj poziciji nego što je Maja bila, ali da nije prošla ni deo golgote koju je prošla Maja zbog svoje greške.

- Anđela nema gde, ona je dotakla dno, onda ide u propast. Samo su ove godine mlaki igrači, nema komentatora. Anđela je najgora do sada, oni su svi bili unutra i zaljubili se, a ona je gledala i pikirala Zvezdana. Ona sad nema gde.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vanja

18.03.2023 02:27

Kakav folirant hahahaha da on ima milion eura, ne bi Maja morala ulaziti u rijaliti da zaradjuje i za njega i za sebe i da pred svaku sezonu mora uzeti 2-3 honorara unaprijed da sebi kupi garderobu i sminku za Zadrugu.