ZVEZDAN KRVNIČKI ŠAMARAO MOKU, KSENIJI STAVLJAO PIŠTOLJ NA ČELO: Otkriveni ŠOKANTNI DETALJI ZLOSTAVLJANJA Slavnića

Autor:

Zadruga

17.03.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle toga nisu pričali 10 godina, čovek nije smeo da pisne, ćutao je i trpeo batine. Slavnićeva majka je sve to gledala, tvrdi Milena Kačavenda

ZVEZDAN KRVNIČKI ŠAMARAO MOKU, KSENIJI  STAVLJAO PIŠTOLJ NA ČELO: Otkriveni ŠOKANTNI DETALJI ZLOSTAVLJANJA Slavnića

Foto: Starsport

Kuma zadrugarke Ane Ćurčić Milena Kačavenda kaže da je Zvezdan Slavnić nekoliko puta tokom svađe šamarao i brutalno vređao oca Moku Slavnića, koji od straha nije smeo sina da prijavi policiji. Ona tvrdi da otac i sin posle brutalne tuče nisu razgovarali 10 godina, te i da su komunikaciju uspostavili tek kad je Slavnić ušao u rijaliti.


- Zvezdanova majka nije smela da pisne pred njim. Žena je znala u kakvo joj čudovište izrasta sin, kako se ponaša i na šta je sve spreman, pa se povukla i morala da ćuti. Sve je to bilo mučno za nju. Žena se razbolela od stresa. Ona je gledala kako Zvezdan maltretira oca Moku, kako mu udara krvničke šamare. Moka isto nije smeo da pisne, ćutao je i trpeo batine - kaže Milena i nastavlja:

Foto: Starsport/pixabay

Moka Slavnić

 

- Deset godina Moka i Zvezdan nisu razgovarali, a prvi njihov zvanični kontakt je bio kada su ga uključili u "Zadrugu" nakon prevare s Anđelom. Zvezdan je bio nervozan, a kada se Moka izlupao kao otvoreni prozor da ga podržava, Slavnić je razvukao kiseli osmeh. Od njihovog odnosa nema ništa i pitanje je da l' će oni ikad moći da se ponašaju kao otac i sin.


Kačavenda je potom objasnila kada su svi počeli da sumnjaju da Zvezdan tuče Anu i da se to desilo kad je jedne večeri posle svađe pobegla iz stana s decom.


- Zvezdan, njegova majka Slavica i Ana trebalo je u jednom momentu da pokrenu biznis s kafom u Srbiji. Trebalo je sve troje da ulože po 6.000 evra, Ani je majka dala novac, a Zvezdan je dao za majku i sebe. Započeli su posao, sve je bilo super, a kada su se pojavili problemi, Zvezdan je prodao stan. Nekretninu je prodao za 60.000 evra, od tog novca 48.000 evra je prokockao. Zadužio je Anu da vrati Slavičin i njegov dug, a na kraju je Anina majka podigla kredit od 15.000 evra da mu se vrate pare. U međuvremenu je Anu krvnički pretukao, a tada su deca prvi put naslutila da nešto nije u redu. Te noći, kada se desilo nasilje, Ana je iskoristila trenutak kada je on otišao u kockarnicu da pobegne s decom kod svoje majke, ali su nakon toga usledile njegove jezive pretnje da će ih sve zakopati. Zbog Zvezdana su narušeni odnosi u Aninoj porodici, oni je podržavaju u svemu, ali se plaše da istupe i drže se po strani. To je jedan pravi horor film - rekla je Milena.


Nakon ovog saznanja pozvali smo Moku, koji od sramote nije hteo mnogo da priča, te je samo kratko poručio da ne želi da se vraća u prošlost.


- Nemojte me ništa pitati o tome, molim vas - rekao je Moka i spustio slušalicu.

 


Kseniji Pajčin stavljao pištolj na slepoočnicu


Prekjuče je navršeno 13 godina od smrti tragično ubijene pevačice Ksenije Pajčin, a koja je devedesetih bila u vezi sa Zvezdanom Slavnićem. Ona je svojevremeno pričala da je Slavnić bio njena velika ljubav, ali i da joj je tokom svađe stavljao pištolj na slepoočnicu.


- Sećam se svoje prve ljubavi, bio je to Zvezdan, ali i najteži raskid u mom životu bio je s njim. U ljubavi sam strastvena, nisam posesivna niti romantična, a ni ljubomorna! Nisam manipulator, osim ako mi to neko ne dozvoli, ali ne volim mnogo da pričam. Ako me voli, sve će shvatiti. Kada raskidam, kažem dečku da je majmunčina i da me ostavi na miru jer ne mogu da ga podnesem. Šalu na stranu, ja sam dugo u ovom poslu i uvek je bilo momaka koji se bore za nešto, a ni sami ne znaju za šta. Muškarcima je uvek smetalo to što sam samo svoja. To najviše smeta u bilo kojem odnosu, zato treba imati prave ljude uz sebe. Generalno, mnogo patim i veoma sam emotivna. Nas dvoje smo imali opasne svađe, stavljao mi je pištolj na slepoočnicu, svašta se dešavalo. Ne znam kako sam se izvukla iz svega toga - rekla je tada pevačica.

Zvezdan terao Anđelu da ga zadovolji pred Mićom


Slavnić tražio od Anđele Đuričić da ga zadovolji ručno i da mu izmasira stopala dok razgovaraju s Lepim Mićom. Na iznenađenje svih, njoj je u početku bilo neprijatno, ali je ubrzo udovoljila dečku. Mića je hteo da napusti sobu, ali mu je Zvezdan rekao da ne smeta.


- Malo mi je glupo, neću tu pred Mićom - rekla je prvo Anđela, ali ju je Zvezdan brzo ubedio:


- Ajde malo, masiraj mi, kad sam ti rekao. Mala, znam da su ti fetiš moja stopala i da se uzbudiš dok ih pipaš.


Nakon toga Anđela je krenula u akciju, ne obazirući se što ih posmatra Lepi Mića.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić

 


Ana: Zvezdan je bio u šemi sa Šavijom


Anđela Đuričić je izgorela od besa kada je Zvezdanu stiglo pismo od Nataše Šavije. On se veoma iznenadio, dok je Ana Ćurčić otkrila da su starleta i njen muž već bili u vezi.


- Prema mom mišljenju, Nataša Šavija je vrlo lepa devojka. Obožavam da pohvalim lepu ženu. Što se tiče Nataše, on nikad ne bi ostao imun jer smo odavno komentarisali. Zna on vrlo dobro ko je Nataša Šavija zato što je bio s njom u šemi - rekla je Ana, a onda je Car šokirao:


- Nas nekoliko bude u etno-selo, pa tako svrati svako i ona je znala da se zadesi i da se druži s nama, baš sa Janjušem i sa mnom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Oo

17.03.2023 22:08

Balkanski ludak sa vrednosti nula