BIVŠI DEČKO ANĐELE ĐURIČIĆ OTKRIO DETALJE NJIHOVIH INTIMNIH ODNOSA: Istina je da ima fut fetiš, tražila je da je ŠAMARAM!

Autor:

Zadruga

17.03.2023

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić bila je pre Zadruge u jednoj vezi, a sada je njen bivši dečko otkrio detalje njihovog odnosa.

BIVŠI DEČKO ANĐELE ĐURIČIĆ OTKRIO DETALJE NJIHOVIH INTIMNIH ODNOSA: Istina je da ima fut fetiš, tražila je da je ŠAMARAM!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 6

Anđela Đuričić glavna je tema javnosti zbog odnosa koji ima sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem. Javni intimi odnosi, svađe sa njegovom nekadašnjom partnerkom Anom Ćurčić, naskakanje na Slavnića, svakodneno zgražava javnost, a sada je njen bivši dečko objavio detalje njihovih intimnih odnosa.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

- Pozdrav, viđeo sam da vas dosta ljudi prati a nisam se nikada oglašavao jer ne želim da se za mene zna. Molim te da niko ne zna za mene. Ja sam bivši momak Anđele Đuričić. Sramota me je što sam bio sa takvom đevojkom. Bila je normalna dok smo bili zajedno, a sad je ne prepoznajem. Čujem da me spominje često i želim da se oglasim. Pošto je već ukaljala svoj obraz, moram da kažem je imala slične momente u vezi, kao što ima u Zadruzi. Istina je da ima foot fetish i to se meni iskreno nije dopalo. Tražila je da je šamaram tokom vođenja ljubavi, što je meni bilo ne mogu reći ni odvratno, stvarno bolesno. Naravno da je nikada nisam udario. I ono što želim da kažem a što sam kasno shvatio da je ovo prava Anđela. Zato naša veza nije opstala - napisao je on jednoj fan stranici na Instagramu, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

17.03.2023 21:22

I ja sam spavala sa Bred Pitom a tek šta sam radila sa Stivenom Sigalom, naučio me novim karate zahvatom pa sam ga olešila od batina.