ANI ĆURČIĆ NAMEŠTENA POBEDA U ZADRUZI?! Fanovi rijalitija zbog OVOG snimka veruju da je sve dogovor! Imaju i TEORIJU kada će pasti pomirenje sa Zvezdanom (VIDEO)

Autor:

Zadruga

17.03.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Život Ane Ćurčić, nevenčane supruge Zvezdana Slavnića, koji ju je ostavio javno pošto ju je prevario sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić, ne prestaje da bude tema broj jedan na društvenim mrežama.

ANI ĆURČIĆ NAMEŠTENA POBEDA U ZADRUZI?! Fanovi rijalitija zbog OVOG snimka veruju da je sve dogovor! Imaju i TEORIJU kada će pasti pomirenje sa Zvezdanom (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tako fanovi rijalitija prate svaki njen korak na imanju, pa su primetili da Ana Ćurčić i Zorica Marković namerno pričaju u šiframa i koriste se raznim metodama kako bi sakrile dogovore koje imaju.

Sad je osvanuo snimak na na kojem je teško razaznati o čemu ove zadrugarke zapravo govore, a najverniji fanovi rastumačili su njihov razgovor i optužili ih da su grebale bubice kako bi prikrile zvuk!

Zaključili su da Ana šapatom i kroz šifre objašnjava Zorici da je od produkcije dobila uputstva da ne sme da se pomiri sa Zvezdanom pre maja i da je Ćurčićeva već dobila informaciju o pobedniku "Zadruge 6"!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

 

"Da je produkcija naredila da pomirenje ne sme da se desi pre maja meseca i koga će Dušica držati za ruku u finalu, to ne čujem,verovatno nju!? Prevaranti, to smo znali otkad je ušla", "Grebu se bubice da se ne čuje, užas", "Kaže prevarena da joj produkcija rekla da se ne sme miriti pre maja meseca sa Zveknutim i priča koga će Dušica držati za ruku u finalu (verovatno nju - to se ne čuje). PREVARANTI!", "Ma strašno, kažem ja jedina žrtva je tu Anđela!", "Čujem za maj i pomirenje, a za koga kaže da će pobediti?", samo su neki od komentara besnih pratilaca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kimi

17.03.2023 10:23

Nameštaljka! Fuuuuujjj!

Ja

17.03.2023 13:50

Samo je jedna Kija. Svaka druga je mnogo lošija.