JOŠ ĆETE NAS UBEDITI DA SE OVA DVA ODRONA SUZDRŽAVAJU: Zbog sramotne Zvezdanove izjave, fanovi osuli paljbu! Odronu, prestani da manipulišeš Anom!

Autor:

Zadruga

16.03.2023

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku emisije "Pitanja gledalaca" voditeljka Dušica Jakovljević pročitala je pitanje koje je bilo namenjeno Zvezdanu Slavniću.

JOŠ ĆETE NAS UBEDITI DA SE OVA DVA ODRONA SUZDRŽAVAJU: Zbog sramotne Zvezdanove izjave, fanovi osuli paljbu! Odronu, prestani da manipulišeš Anom!

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

- Kad ćeš se konačno prepustiti u vezi i dopustiti da ljubav pobedi? Vidimo da uživaš dok te Anđela mazi i pazi, cvetaš pored nje - glasilo je pitanje.

- Prepustiću se, ali ne znam kako će ovde da izgleda to. Nadam se da će napolju drugačije da izgleda, ovde ne mogu pred 50 ljudi i tu je Ana, nije to to koliko god da pokušavam - rekao je on.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

Fanovi su izuzetno besno reagovali na Slavnićev odgovor.

"Kakva sramota od pitanja. On ne može da se prepusti Anđeli zbog Ane? Još ćete nas ubediti da se ova dva odrona suzdržavaju i ponašaju kako treba pred ovom ženom. A o nasilju ni reč, užas šta radite i kako gasite Anu. STOP NASILJU NAD ANOM ĆURČIĆ!", "Stop manipulaciji Ane od strane psihopate koji ne zeli da pusti žrtvu koja je sinoć najavila novi početak!", "Stop nasilju nad Anom, stop štićenju nasilnika Zvezdana upišanka i zataškavanju njegovog iživljavanja i matletiranja nad Anom", "Tačno žele da nas ubede da on poštuje Anu, kao da ne gledamo isti rijaliti", samo su neki od komentara pratilaca na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Marina

17.03.2023 09:51

Dusica rece da je edukativno pricati o nasilju i naravno da jeste,ali se ovde ne prica vec svakodnevno desava nasilje nad zenom na ocigled svih zadrugara i nas koji to pratimo i niko nista ne preduzima.Postavljaju se sramna pitanja Zvezdanu vezano za Andjelu a niko ga ne pita nista vezano za to i ni jedan klip do sada ne odgledasmo na kom mozemo da vidimo dela i pretnje koje upucuje ovoj zeni.

Td

10.04.2023 18:43

Ona je dotrčala za još nasilja, a pritom vrli podlo i ljigavo dala kumi materijal i pism za pljuvanje nekoga ko trenutno nije u mogućnosti da se brani. Ako je taki opasan kako je smela to da uradi??? Izaćiće oboje napolje i šta onda. Mislim da sve ovo nije baš tačno !!!!