JADNA JE I JEFTINA! NIKO JE NE VOLI SEM MOJE ĆERKE: Oglasila se majka Ane Spasojević, OSULA NIKAD ŽUSTRIJU PALJBU po Anđeli! Ponizila je za sva vremena

Autor:

Zadruga

16.03.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sinoćne emisije "Pitanja gledalaca" Ana Ćurčić je rekla da je jedina prava devojka u Beloj kući za Bilala Brajlovića, Ana Spasojević sa kojom je porazgovarala o tome.

JADNA JE I JEFTINA! NIKO JE NE VOLI SEM MOJE ĆERKE: Oglasila se majka Ane Spasojević, OSULA NIKAD ŽUSTRIJU PALJBU po Anđeli! Ponizila je za sva vremena

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Međutim nakon saznanja da je dve Ane razgovarale, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su prebacili Spasojevićevoj kontakt sa Ćurčićevom jer smatraju da je ona samo njihova prijateljica, te je u Beloj kući nastao haos.

Tim povodom oglasila se majka Ane Spasojević, Slađana koja je prokomentarisala ovu situaciju i oplela po Anđeli.

Republika

Foto: Printscreen pink tv

Ana Spasojević

-  Iskreno ne vidim razlog čemu zameranja Anđele i Zvezdana prema Ani. To što je Ana dobra sa njima i podrška im je u svemu kroz šta prolaze ne daje njima za pravo da odlučuju ili da se mešajuu to sa kim ce Ana da pije kafu, ili ti da razgovara. To što je Ana Ćurčić imala loše mišljenje o Ani, to je zato jer je nije upoznala. Međutim sad kad je upoznala i uvidela da je Ana sasvim normalna devojka, mislim da je to najviše pogodilo Anđelu i Zvezdana. Opet se vraćam na to da Ana nije vezana ni za koga od njih dvoje i slobodno može da komunicira sa kim hoće i kad god to ona hoće. - rekla je Slađana pa dodala:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić, Anđela Đuričić i ZvezdanSlavnić

 

- Ponosna sam na Anu jer je prava gospođetina, i stvarno ne vidim čemu potreba njihove ljutnje. Anđelu niko ne voli sem moje Ane. Ona je meni sva onako jadna i jeftina, prava je Helga - dodala je Slađana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading