ZVEZDAN TERAO ANU NA ROBIJU, DA BI BIO SA NJENOM ĆERKOM: Scenario od kog se svi ježe, oni su novi Čabarkapa, Ljuba i Aleksandra Subotić!

Autor:

Zadruga

16.03.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan je hteo da bude paralelno s obe, prvo s majkom, pa onda sa ćerkom, kao što je svojevremeno i Aleksandar uradio s Pantovićkom i Subotićkom!

ZVEZDAN TERAO ANU NA ROBIJU, DA BI BIO SA NJENOM ĆERKOM: Scenario od kog se svi ježe, oni su novi Čabarkapa, Ljuba i Aleksandra Subotić!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i njegova nevenčana supruga Ana Ćurčić i dalje su na ratnoj nozi u rijalitiju "Zadruga", a kako Republika saznaje, napolju se pre karambola pred kamerama odvijala španska serija! Naime, sin Moke Slavnića je nekoliko puta pokušao da otera Anu u zatvor da bi napolju bio što bliži s njenom ćerkom Ivom, isto kao što je svojevremeno radio Aleksandar Čabarkapa s Ljubom Pantović i njenom ćerkom Aleksandrom Subotić pre nego što je završio na robiji. 


Naime, da je Zvezdan veoma blizak s pastorkom, potvrdila je i njena majka Ana, koja je nekoliko puta priznala da njena deca obožavaju Slavnića, a da je njena naslednica očuhu posvetila čak i tetovažu, za koju se ona nije slagala da radi.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić

 

- U vreme kad je Ana pokrivala Zvezdana u njegovim kriminalnim radnjama i kad su zajedno kockali on je pokušavao da je otera i na robiju. Terao je da preuzme odgovornost za njegova dela, malo je falilo da je ubedi, a paralelno se sastajao krišom s njenom ćerkom Ivom. Kad je Iva htela da uradi tetovažu posvećenu Zvezdanu, Ana je šokirano pitala otkud joj ta ideja. Iva joj je objasnila koliko voli Slavnića da joj je kao najbolji prijatelj, pa je Ćurčićka nekako svarila tu priču - otkriva nam izvor i nastavlja:

Foto: youtube.com/printscreen

Sporna tetovaža

 


- Ana nije imala pojma da joj se iza leđa dešavala ista situacija kao što se dešavala s Čabarkapom, Ljubom i Aleksandrom. Zvezdan je hteo da bude paralelno s obe, prvo s majkom, pa onda sa ćerkom. Anu nije uspeo da otera na robiju, pa se zato povukao s Ivom, ali su se sastajali i, navodno, on je uvek bio tu da reši sve njene probleme.


Slavnićeva tetka Dragana nedavno se uključila uživo u jednu emisiju, pa je pričala o odnosu Ive i Zvezdana. Ona je objasnila da njoj tu odavno nešto smrdi, te i da je čudno da Anina ćerka uradi tetovažu posvećenu očuhu. Takođe, Zvezdanova tetka je prokomentarisala da ne treba zaobići činjenicu da on voli mlađe devojke, kao i da je Anina ćerka samo je dve godine mlađa od njegove ljubavnice Anđele Đuričić. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

 


Zvezdan voli mlađe devojke, to stoji. Međutim, nejasno i nelogično je da devojka koja ima 22 godine napravi tetovažu posvećenu očuhu. Ana stalno govori kako je ona svoju decu vaspitala, kako je mogla onda da joj dozvoli da stavi tetovažu očuha - priča tetka.


Koliko je bolesna situacija između Slavnića, njegove bivše žene i njegove pastorke, govori činjenica da su se one istog dana tetovirale.


- Majka i ćerka su u isto vreme uradile tetovaže posvećene Slavniću, osim što Ana nije imala pojma šta je prava istina i šta se dešava iza njenih leđa.   


Podsećamo, Ana je Zvezdana napala nedavno u "Zadruzi" tokom svađe, pa je pokušala da ga natera da prizna šta je radio s njenom ćerkom.


- Reci, Zvezdane, ako smeš zbog čega je moja ćerka istetovirala tvoje ime?! Ako ne smeš, mogu ja da pričam o tim detaljima bez problema. Ne plašim te se, ali znam da, kada bih progovorila o tome, ti bi momentalno izašao iz rijalitija. Pobegao bi udarajući se petama u dupe od besa i straha. To ću i da uradim jednom, samo me povuci za jezik! Mnogo ima detalja o tome, nacija bi se šokirala i zgrozila, ali imam toliko poštovanja i ljubavi prema svojoj deci da mi ne pada na pamet da njih izlažem bilo kakvom stresu zbog tvojih afera - urlala je Ćurčićka. 


Slavnić zgrozio čitavu javnost


Zvezdan Slavnić ne prestaje da šokira celokupnu javnost, pa je tako sada otišao do garderobera, uzeo tuđi peškir i njime obrisao svoj polni organ. Ovaj njegov potez je zgrozio sve i naišao na veliku osudu. Ono što je posebno sve iznenadilo jeste činjenica da se brisao nakon mokrenja, a ne nakon tuširanja. Posle toga je tuđi peškir vratio u ormar, kao da je čist.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (7)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

16.03.2023 21:52

Neviđeno i nenormalno šta se javno priča (i dešava) - i "bez problema". Može mu se. I javnost - ništa. Baš ništa. Ni zakon! Bolesnici na slobodi. Jer je sin - Moke Slavnića (matorog). Ko je Moka, znam od malena za Džajića, ovog ne. Volim nauku, "ne volim sport" (zdravije mi je da okopavam baštu, kukuruz recimo, a ne -zagušljive-teretane i "ceo dan" da pratim sportove... Bato, nemam vremena da zaludničim, i navijam tamo za, kad moram da učim i radim - da preživim... I zašto bi znala ko je Moka Slavnić. A njegov sin probisvet živi od slave svoga oca od pre 50 godina, i niko NE SME NIŠTA da mu kaže, bre! Svašta. Da neko trpi ovakog stvora, koji ni svog oca NE poštuje, i "divlja i vitla", bolje se ponaša - vo u kupusu! Kuku, kako nekome prođe životni vek, a da nisu ništa naučili i izigravaju boga. I sve se nešto zaljubili : Kad čujem da se neko (KAO) U NEKOG ZALJUBIO = povraća mi se. Kao da je to neki važan svetski događaj, kao nešto važno od čega zavisi sudbina, - a besmislica...

Odgovori 29 19
cica

17.03.2023 08:59

@Vojvotkinja Tolstoj - Slažem se sa vama od reci do reci. Zvezdan je veoma loš i izvitoperen. To dokazuje stalno i ova mala crnogorka će jako loše proći kada uvidi u šta se uvalila. Medjutim, Ana nije ništa bolja od Zvezdana. Isticala je da je svoju decu odlično vaspitala - sada vidimo i kako. Njena ćerka ne da nije bolja od Andjele, nego je mnogo hora jer sa majčinim ljubavnikom ima isti takav odnos. Sve je to teški šljam!

Mica

17.03.2023 05:13

Zasto ovo sa peskirom se ne prikaze na klipovima cetvrtkom?

Ja

17.03.2023 10:15

Zvezdan glumi da je zaljubljen. Da je zaljubljen u sve žene u Zadruzi. Jednu grli a drugom rukom pipa drugu ženu.