SLAVNIĆ IMA SINA SA LJUBAVNICOM?! Krila od Zvezdana, a sada BEŽI, u STRAHU za dete!

Autor:

Zadruga

16.03.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić navodno ima sina sa ljubavnicom.

SLAVNIĆ IMA SINA SA LJUBAVNICOM?! Krila od Zvezdana, a sada BEŽI, u STRAHU za dete!

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

O životu Zvezdana Slavnića priča se naširoko,  njegovom nasilju, životu iza rešetaka, ali i odnosu sa Anom Ćurčić, koja je iznela niz skandaloznih optižbi na njegov račun među kojima su i da ju je tukao svakodnevno, ali i varao.

Sada su isplival informacije, da sa jednom od svojih ljubavnica Slavnić ima sina, a njena drugarica je otkrila da majka njegovog jednoipogodišnjeg deteta beži u Austriju kako se nikada ne bi srela sa njim.

- Kada je ostala trudna uopšte nije imala dilemu da li dete treba da zadrži, ali je znala da Zvezdan to neće prihvatiti i da će je terati da abortira pošto je tada bio sa Anom. Zato mu ništa nije rekla. Ona je u to vreme imala još jednog momka sa kojim se viđala, pa je mislila da joj Zvezdan neće poverovati da je dete njegovo. U petom mesecu se odselila iz Beograda kod njenih roditelja u unutrašnjost i više mu se nikada nije javila. Sin sada ima 19 meseci i kako raste sve više liči na oca. Kako bi pobegla od svega, ona sada sprema papire da odvede sina u Austriju i da tamo započne novi život sa muškarcem kojeg je upoznala pre nekoliko meseci, jer zna da Zvezdan zbog te uslovne kazne koju ima ne sme da napušta Srbiju ako nekad bude hteo da je traži - otkrila je navodno drugarica Zvezdanove ljubavnice i nastavila:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić ima dete

- Ni Ana ne zna da ta beba postoji, iako je znala za njihovu aferu pre dve godine kada ih je uhvatila. Kažem vam, ona ne želi da Zvezdan jednog dana traži dete, a kada sin poraste planira da mu kaže da ga je otac napustio kad je bio beba i da o njemu ne zna ništa. Za mesec dana bi trebalo da se preseli u Austriju, jer želi da pobegne od svega pre nego što Zvezdan izađe iz rijalitija. Naravno da treba prvo da se uradi DNK da bi se utvrdilo da li je to zaista Zvezdanov sin ili nije, ali ja joj verujem. Ona je njega mnogo volela, ali je shvatila da njihova veza nikada ne bi uspela - rekla je ona za Star.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading