ZVEZDAN IDE IZA REŠETAKA: Potvrđeno pisanje Republike, Slavniću će se nasilje obiti o glavu!

Autor:

Zadruga

16.03.2023

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Po Slavnića je, kao što smo mogli i pretpostaviti, došla policija, te su ga priveli na saslušanje, na kojem je ostao nekoliko sati.

ZVEZDAN IDE IZA REŠETAKA: Potvrđeno pisanje Republike, Slavniću će se nasilje obiti o glavu!

Foto: printscreen/instagram.com/samo_realno6

Nakon što su Srpski telegraf i Republika prvi pisali da će Zvezdana Slavnića uhapsiti u "Zadruzi" zato što je tukao i seksualno zlostavljao partnerku Anu Ćurčić, sada ga je ona prijavila, a tužilaštvo u Beogradu je odlučilo da pokrene postupak protiv njega. Po Slavnića je, kao što smo mogli i pretpostaviti, došla policija, te su ga priveli na saslušanje, na kojem je ostao nekoliko sati.

Foto: printscreen/instagram.com

 

 

Naime, Slavnić je juče priveden u "Zadruzi", a kada se vratio u Belu kuću, ispričao je zadrugarima šta se dešavalo u policijskoj stanici, te je saopštio svima da je prijavljen za nasilničko ponašanje. 


 - Brate, bio sam uhapšen. Ana me je prijavila za nasilničko ponašanje. Trenutno sam opet na slobodi, ali šta će biti, videćemo. Ne smem mnogo da pričam, tako mi je rečeno - rekao je Zvezdan nakon što se vratio iz policijske stanice.
Dok je Zvezdan bio van Bele kuće, njegova ljubavnica Anđela Đuričić je strepela da li će se vratiti ili će ga odmah staviti iza rešetaka, te je sa zadrugarima pričala da ga čeka pakao.


- Sigurna sam, ma ubeđena sam, da mu je stigla tužba jer je Ana tvrdila sve one stvari. Sigurno ga je prijavila za maltretiranje. Znaš ti koji je to problem. Može godinama da bude u zatvoru. Baš se plašim svega. Ana nije morala to da mu uradi. Sledeće očekujem da će da tužiti i za pečenje - pričala je ironično Anđela, gledajući ka kapiji ne bi li ugledala svog dragog, dok su mnogi bili šokirani njenom reakcijom, budući da je Slavnić i nju šutirao i čupao za kosu.
Inače, iako je Zvezdan najpre negirao da je maltretirao Anu, sam sebe je ubrzo demantovao kada ga ni kamere nisu sprečile da sprovodi agresiju. Slavnić gotovo svakodnevno vrši psihičko nasilje nad Anom, koju zastrašuje, a neretko i fizički nasrće na nju.

Foto: Republika TV

Milena Kačavenda

 

Podsećamo da je Anina kuma Milena Kačavenda spremila dokaze za tužilaštvo koje do sada nije iznela u javnost, a radi se o fotografijama na kojima se vide velike modrice i povrede na Aninoj glavi. Kako je pričala da je Zvezdan vezivao Anu za radijator, tukao je pesnicama nakon prokockanih para, prvo će Milena biti pozvana kao svedok, a krivična prijava za nasilje se pokreće na osnovu Aninog svedočenja u "Zadruzi", kada je otkrila da je Slavnić primoravao na seks posle batina.

Foto: ST-V.Lukic

Milena Kačavenda ispred policije u Zemunu

 


Kačavenda: Ana je ostavila 
punomoćje advokatu, on sve radi 

Milena Kačavenda je priznala da je Ana pre "Zadruge" imala dogovor s advokatom, te da on pomno prati svaki njen korak i njeno zeleno svetlo da reaguje.


- Ana je ostavila punomoćje advokatu pre ulaska u rijaliti da u njeno ime može da podnosi tužbe za sve situacije, to jest za svaku Zvezdanovu pretnju ili nasrtaj. Tako da je on zbog toga i privođen, a samo nisam sigurna da li je bio da li je bio priveden na razgovor i za prijavu koju sam ja podnela, u svoje ime, pre dve nedelje ili ga to tek čeka - kaže Milena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Daca

16.03.2023 12:04

A svi su čekali 13 godina veze sa tim Zvezdanom pa da ga prijave. Ana je smislila i da ga pošalje u rialiti i napakovala mu. Ok, nasilje se treba osuditi, ali ni Ana nije svetica jer se drućila sa krimosima još u mladosti.