Šopićka kod Misice ŠOKIRALA: Sa Karićem sam u prisnom odnosu! (VIDEO)

Autor: Republika TV

Zadruga

15.03.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda “Minsko polje sa Jovanom” je na našem Jutjub kanalu REPUBLIKA TV!

U novoj epizodi “Minsko polje sa Jovanom”, voditeljka Jovana Ljubisavljević ugostila je voditeljku Zadruge Ivanu Šopić

Ivana i Jovana su komentarisale sve aktuelne teme iz Zadruge, i dale svoj sud. U rubrici “Pitanja sa Instagrama”, Jovana je Šopićki pročitala pitanje vezano za Stefana Karića.

Foto: D.Kadić

Ivana Šopić gost u Minskom polju

 

 ⁃ Da li si u prisnom odnosu sa Karićem? - glasilo je pitanje, usledila je pauza pa je Ivana odgovorila: 

Foto: D.Kadić

Ivana Šopić gost u Minskom polju

 

 ⁃ Znala sam da će biti tako neko pitanje. On i ja smo zaista u odličnim odnosima. Čak smo bili i zajedno u par emisija, gde smo pričali o tom odnosu, i to je ljudima zaista bilo insteresantno! Mi smo u prisnom prijateljskom odnosu!    - odgovorila je Ivana. 

Novu epizodu “Minsko polje sa Jovanom” možete pogledati u videu na početku teksta!

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Anja

15.03.2023 22:44

Bravo devojke i hvala za ovu zanimljivu emisiju. Mlade, lepe, pametne i vredne devojke. Jovanu pratim kroz emisije i volim kako ona to radi a Ivanu nemam baš često prilike gledati zato što radi noćne emisije a ha imam svoje obaveze. Ono što nekad uspijem pogledati dopada mi se , mnogo je direktna i ne dozvoljava zadrugarima da mnogo vrdaju sa odgovorima. Nekad raspline temu i žao mi je što ne može Miću i još neke zadrugare "ugasiti" jer u toku večeri ponavljaju jedno te isto i oduzimaju vreme za veći broj pitanja. Sretno devojke i želim vam još više uspeha u voditeljskim "vodama". Eto, iznedri Zadruga dve uspešne devojke, nisu tamo baš sve neuspešne i loše.

MladenBg

16.03.2023 11:40

@Anja - Da divne su," gromade "naseg novinarstva i voditeljstva.

Anja

16.03.2023 19:06

@MladenBg - Mslim da je ovaj komentar napisala baš neka "gromada". Devojke su mlade, pametne i uče od najboljih ( novinsri Republike i Telegrafa, novinari i voditelji Pink tv ) i to posao voditeljstva. I, dobro im ide taj posao koji rade. Ko zna, možda jednog dana i postanu još poznatije i popularnije. A uz to, lepe, komunikativne i omiljene. E, to i boli ove "gromade" od komentara što misle da su nešto pametno napisale. Zavist i ljubomora su nelečiva bolest, deluhe samo samokontrola. Jovana, Ivana samo napred, za neke od nas niste gromade ali je dovoljno da ste zanimljive., zabavne, interesantne a mnogo devojaka sa mog fakulteta sanjaju vaš san i žele da se obrazuju, da rade i da napreduju u životu kroz rad, a ne da svakom traže manu i kuckaju komentare kako niko i ništa ne valja.

Željko

16.03.2023 12:37

Hoće ženče opet u bazenče.

Odgovori 10 0