PLASTIČNA! KOKETIRALA SI I UŠLA U PRIČU SA BILALOM! Aleksandra Nikolić na meti osuda zbog Cara! Ukućani se okrenuli protiv nje! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.03.2023

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića dao je Aleksandri Nikolić veliki budžet, a dok je kritikovao zbog druženja sa Bilalom Brajlovićem umešao se i Filip Car, pa je došlo do žestoke svađe. Nekoliko ukućana se urotilo protiv nje i uputilo joj žestoke kritike.

PLASTIČNA! KOKETIRALA SI I UŠLA U PRIČU SA BILALOM! Aleksandra Nikolić na meti osuda zbog Cara! Ukućani se okrenuli protiv nje! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

- Aleks je od mene zaslužila mnoge kritike, neke stvari koje si radila nemaju veze sa mozgom i ne dolikuju devojci kao što si ti. Znaš za šta si osporavana i za šta si vređana. Dobra si sa nekim ko ti je rekao najstrašnije stvari. Bilal te je provocirao, vređao i radio stvari koje su ti loše, a ti si dala pravo jer si koketirala i opet si ušla u priču sa Bilalom - govorio je Mića.

- Miljana je rekla da ja ispadam budala, a ti si rekao da ona laže i da je protivnik moje veze - ubacio se Car.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Aleksandra Nikolić

 

 Neke stvari koje radim znam da mu smetaju i paraju oči, ali ja ne želim da on meni prilazi i da ima bilo kakav kontakt sa mnom, tako da sve što radim i sa ljudima sa kojima pričam to su fer i korektni ljudi, a to je da se izlečim od njega. Sve radim svesno i možda mu olakšavam, kao što je on olakšao meni - dodala je Aleks.

- Je l' sad treba da kažem da sam bio u pravu jer sam priča i komunicira sa ljudima sa kojima sam zbog nje ulazio i konflikt? - pitao je Filip.

- Je l' treba da sedim i ćutim dok on je*e? Pre bih otišla na Rajsko ostrvo sa Janjušem nego sa Filipom! - urlala je Aleks.

- Ispravniji je Filip u ovoj priči - ubacio se Ivan.

 Ona je sad Aleksandra Nikolić, a sa mnom je bila plastična i kakva nije - dodao je Car.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Aleks Nikolić

- Ja otkako sam slobodna mnogim ženama, a i muškarcima nije dobro. Mnogi čekaju moju grešku, ja u ovom rijalitiju nemam grešku, a sr*nja preko mene nećete da perete - rekla je Nikolićeva.

- Nikad ti ne bih preporučio vezu u rijaitiju, nego odnose koji ne mogu da te okuju. Svaki ulazak u vezu u rijalitiju tebe ovde košta - rekao je Mića.

- Gledaoci su čuli o čemu smo Bilal i ja pričali, a ovde se priča kao da svaki dan šetamo i družimo se za ruke. Ako ljudi nisu svesni ovaj čovek je do pre tri dana bio sa mnom u vezi, nakon pet sati sam ga zatekla u rehabu sa drugom devojkom i to je za mene šok. Treba mi vremena da se oporavim, kraj i tačka - dodala je Aleks.

Detaljnije u video prilogu ispod teksta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading