MILJANA OTKRILA MARIJINO ZDRAVSTVENO STANJE: Evo od čega boluje i kada se vraća u Zadrugu!

Autor:

Zadruga

12.03.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić pre nekoliko dana napustila je velelepno imanje u Šimanovcima, jer se loše osećala a njena ćerka Miljana Kulić insistirala je da dobije informacije o zdravstvenom stanju njene majke i otkrila kada se Marija vraća u Belu kuću.

MILJANA OTKRILA MARIJINO ZDRAVSTVENO STANJE: Evo od čega boluje i kada se vraća u Zadrugu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

- Izvedite me da vidim da se nešto nije iskomplikovalo sa mamom. Da vidim i čujem da li ima bolove. Da li je izašla iz bolnice i kako je - govorila je Kulićeva u jednom trenutku, a već u sledećem, čini se da je sve potrebne informacije dobila, budući da se spekuliše da je izvedena iz Zadruge. Već u sledećem momentu, reklo bi se da je ove spekulacije i potvrdila.

 

 

- Pozdravila vas je sve moja mama, dobro je. Dolazi u nedelju, nema rak. Ima bolove kao kada zaboli zub, ali nije rak - izjavila je Miljana i otkrila zdravstveno stanje svoje majke, ali i informaciju kada se Marija vraća u Belu kuću.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Marija Kulić

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sacuvaj Boze

12.03.2023 20:46

Овој нешто да зафали? Фолиранти, каквих мало има... Чим победе, има сви Кулићи да поскачу и попуцају од здравља!

Cacak

14.03.2023 16:06

Velelepno imanje. Haos od imanja. Skuplaci olosa i foliranata. Ako je toliko bolesna ona treba da bude kuci a ne na landra . Olosi od porodice.