Đukićev najbolji šokirao: MARIJA ANA JE MUŠKO, A FILIP JE PI*KA

Autor:

Zadruga

06.02.2018

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Đukić u žiži je javnosti otkako je započeo diskutabilan odnos sa zakonitom suprugom Slobodana Radanovića Kristinom Kijom Kockar. Dok se spekulisalo da li između njih postoji nešto više od prijateljstva, rijaliti-borbi za titulu pobednika "Zadruge" priključila se i Filipova bivša devojka Marija Ana Smiljanić i tada je nastao potpuni haos. Filipov najbolji prijatelj Andrej Ristić za Rijaliti otkriva kakav odnos imaju Filip i Marija, kao i to šta Filipova okolina misli o tome što se pomirio sa njom.

RepublikaFoto: instagram.com/don.filipo.tattoo
Filip Đukić

Naime, Marija Ana priznala je Filipu da ga je prevarila sa njegovim drugom Davidom, a kako Andrej kaže, svi su u šoku što je dozvolio sebi da se nakon toga pomiri sa njom.

- Dok Marija Ana nije ušla, Filip je bio super u rijalitiju, ovo sad ga je baš poremetilo. Njemu je Marija Ana rak-rana. Šta god da mu uradi, on preko svega prelazi. Ajde da ga je prevarila sa tamo nekim, nego sa drugom. To je naš zajednički prijatelj, ali nije u užem krugu prijatelja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Filip sa Marijom Anom

* Šta prijatelji misle o vezi Filipa i Marije Ane?

- Generalno, koliko se svađaju, niko od drugara nije za tu vezu. To nije veza, to je sve sem veze. Kakav god da je seks, ja ne bih mogao da trpim onakvu psihičku torturu. Ne znam šta mu je uradila da bi prelazio preko ovakvih situacija. Celo društvo je u šoku, da li je moguće da se tako nisko spušta, da joj prelazi preko svega. Kao da to nije više Filip, nego neki čovek kojeg ne poznajem.

Gde god je Marija pevala, on je tu dolazio. I da mu ne kaže gde peva, on je saznao, pa išao, jurio je po Srbiji

* Šta Filipovi roditelji misle o njegovoj vezi sa Marijom Anom?

Ljudi znajući nju i kako se ponaša, sigurno su očajni. Niko nije bio za njihovu vezu, ali roditelji odavno nemaju nikakav uticaj na njega. Samo im kaže: "Važi, važi" i radi po svom.

Foto: instagram.com/marija_ana_smiljanic
Marija Ana Smiljanić

* Da li između Kije i Filipa postoji nešto više od prijateljstva?

- Nije Kija kriva ni za šta. Mislim da mu se ona svidela, on ne gleda nijednu devojku kao drugaricu, realno. Ona je rezervisana, ne znam da li se i on njoj stvarno svideo, možda su se poklopili jer imaju zajedničke teme. Pitanje je da li ima dečka kao što priča, čini mi se da sve radi da bi napakostila Slobi. Sad hoće da ostane dosledna jer je rekla da ima dečka, ali vreme će pokazati. Što se Filipa tiče, ako su uopšte imali seks, to je bilo samo kres i ništa više.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Kija i Filip u krevetu

* Da li je Marija Ana i ranije varala Filipa?

- Nisam zalazio u njihov odnos, ali mislim da tu nisu čista posla. Znajući kojim se poslom bavi, gde se kreće i da je njihov odnos turbulentan, ne bi me čudilo da je to uradila. Ako mu je iz osvete to uradila sa drugom zbog jednog poljupca u rijalitiju, sigurno ga je prevarila do sada 30 puta.

Ako mu je iz osvete to uradila sa drugom zbog jednog poljupca u rijalitiju, sigurno ga je prevarila do sada 30 puta

* Marija Ana je izjavila da je izdržavala Filipa mesecima. Da li je to istina?

- Nije on siroče da ga ona izdržava, on nije radio i nije imao svoje prihode, ali je imao novac koji su mu davali roditelji i brat.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

* Šta je razlog njenog ulaska u rijaliti?

- Ona je ušla da ga ukanali. Ona je saznala da će ući, pa je to uradila namerno da ga povredi. Da mi je neko pričao da će Filip biti u takvoj vezi, ne bih mu verovao. Filipu treba psihijatar, majke mi, to nije taj čovek. Vidim po pogledu, po ponašanju, on se zaludeo sa ovim rijalitijem, zastranio je. Razumeo bih da je sa Marijom u vezi bez obaveza, a ovo da on juri za njom, pakao.

* Kako misliš da je on juri?

- On je po celoj Srbiji išao, gde god je ona pevala, on je tu dolazio. A ona sad kaže da ga je izdržavala. Srce, pa ko je onda plaćao sva ta putovanja, Filip je bio na svakoj njenoj tezgi, gde god da je pevala. I da mu ne kaže gde peva, on je saznao, pa je išao, jurio je po Srbiji. S njim više ne može normalno da se priča, ne sluša ničiji savet.

* Da li su se Filip i Marija Ana često svađali u javnosti?

- Pravila mu je scene stalno. Mi izađemo u grad, ona se pojavi, vrišti, skače, bije ga. Haos. On izađe da priča sa njom, vraća se kod nas, majica mu cela iscepana. Mi ga pitamo šta mu je, on kaže: "Ćuti, poludela je i pocepala mi majicu". On stvarno nije agresivan lik, nije taj tip. Ona je muško u toj vezi, on kao pi*ka. Ona kad skače na njega, udara ga, on se okrene da ga udara po leđima. Mnogo bolesna veza.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading