ANA JE SVE KRILA OD MAJKE, ZVEZDAN JE POKUŠAO DA JE OBRLATI! Milena Kačavenda otkrila da je Ćurčićeva ćutala da je ZLOSTAVLJANA, pa obelodanila STRAHOVE porodice!

Autor:

Zadruga

10.03.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda o Ani Ćurčić i njenoj porodici.

ANA JE SVE KRILA OD MAJKE, ZVEZDAN JE POKUŠAO DA JE OBRLATI! Milena Kačavenda otkrila da je Ćurčićeva ćutala da je ZLOSTAVLJANA, pa obelodanila STRAHOVE porodice!

Foto: ST/Dragan Kadić, Milan Kostić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Milena Kačavenda, Zvezdan Slavnić

Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić otkad je ona ušla u Belu kuću štiti svoju najbolju drugaricu i otkriva stravične detalje iz njenog života sa Zvezdanom Slavnićem koji ju je javno prevario sa Anđelom Đuričić.

Ona neprestano tvrdi da je istina da je Zvezdan tukao i maltretirao Anu, te iznosi zverske detalje tog odnosa. U poslednje vreme se pominju i članovi Anine i Zvezdanove porodice, naročito Anina majka koja ne krije da teško podnosi sve što se njenoj ćerki dešava, a Milena otkriva da ona nije ni znala šta Ana prolazi sa Zvezdanom.

Republika

Foto: Republika TV

Milena Kačavenda o Ani i Zvezdanu

- Anina majka ništa nije znala, mi smo to krili, žena je u godinama. Čak je on pokušavao to da preokrene i preobrne, ali bila sam i ja tu, pa nije to baš išlo tako lako.

Milena takođe ističe da je bila veoma zabrinuta za Anu kada je shvatila da je ona ozbiljno zlostavljana žena i žrtva, a onda otkrila šta je blizak član Anine porodice rekao.

- Blizak član Anine porodice mi je rekao Milena lako je tebi sad da pričaš sve to, ti imaš kuću, topli krevet, a gde će ona? Ja sam rekla, ima ona svoj krevet bez obzira što je podstanar, ima nas prijatelje koji ćemo biti svi tu - priča Anina kuma za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Cvrle

10.03.2023 23:17

Auh, ružne li žene. Unakazila se sa plastikom…