UZNEMIRUJUĆE SCENE U ZADRUZI! Miljana Kulić pokušala sebi da ODUZME ŽIVOT u rijalitiju, nategla omekšivač kako bi se OTROVALA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

10.03.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U želji da napusti imanje u Šimanovicma, Miljana Kulić izabrala je jezive metode kako bi skrenula pažnju na sebe.

UZNEMIRUJUĆE SCENE U ZADRUZI! Miljana Kulić pokušala sebi da ODUZME ŽIVOT u rijalitiju, nategla omekšivač kako bi se OTROVALA! (FOTO)

Foto: printscreen/RTV Pink

Učesnica rijalitija "Zadruga" Miljana Kulić svojim ponašanjem ne prestaje da šokira javnost, a na društvenim mrežama su sada isplivale šokantne scene aktuelne zadrugarke, na kojima se vidi da je ona uzela omekšivač u ruke i navodno pokušala da se otruje.

Na fotografijama se, takođe, vidi kako Miljana prvo stoji na kapiji, obezbeđenje je sve vreme sa njom, drži je za ruke, a pretpostavlja se da je želela da napusti imanje.

Kako joj to nije dozvoljeno, Miljana je otišla u apartman u kom boravi, uzela omekšivač u nameri da ga popije, a šta se na kraju desilo, nije poznato.

Inače, Miljana Kulić je danas u jutarnjim časovima "častila" milionski auditorijum žestom vrelom akcijom sa Lazarom Čolićem Zolom.

Republika

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola vrela akcija Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading