Ksenija Radošević: SLOBA JE HTEO SEKS SA MNOM

Autor:

Zadruga

06.02.2018

18:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slobinim ljubavnicama koje je menjao tokom veze, ali i braka sa Kristinom Kijom Kockar očigledno nema kraja. Kako saznajemo, jedna od afera koja je bila aktuelna pre tri godine desila se sa zgodnom igračicom Ksenijom Radošević, koju je upoznao tokom nastupa, i to u periodu dok je bio zauzet muškarac. Zgodna brineta je ekskluzivno za Rijaliti otkrila da je Radanović pokušao da je osvoji.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sloba Radanović

- Slobu sam upoznala na jednom nastupu, radili smo zajedno. Nismo mnogo pričali tokom tezge, ali sam videla da je veoma sladak dečko i da je harizmatičan. Pali su tu pogledi, videla sam da sam mu se svidela, ali ništa nije pokušavao tada. Nakon svirke razmenili smo brojeve telefona i onda mi je pisao - započela je priču Ksenija i nastavila:

Sloba mi nije rekao da je zauzet, to sam saznala tek kasnije. Shvatila sam da želi nešto više od druženja

- Kad sam stigla kući, poslao mi je poruku da mu javim da li sam stigla i tako smo počeli da se dopisujemo. Nekoliko dana mi je pisao, nije me direktno zvao da se vidimo i tako to, ali mi je više puta rekao da mu se javim kad sam slobodna da popijemo piće - objašnjava Ksenija, koja tvrdi da do produbljivanja odnosa nije došlo jer je ona tada bila zauzeta.

RepublikaFoto: youtube.com/pink.rs
Kristina Kockar

- Nisam nastavila dopisivanje sa njim jer sam tada imala dečka, a shvatila sam da bi on nešto više od prijateljstva. Sloba mi nije rekao da je zauzet, to sam saznala tek kasnije. On je mnogo fin dečko i baš mi je gotivan, nemam zaista nijednu ružnu reč da kažem za njega. Da nisam tada bila zauzeta, verovatno bi se nešto desilo - iskrena je igračica koja ne krije da nimalo ne simpatiše Slobodanovu još uvek zakonitu suprugu Kristinu Kockar.

- Ta žena je toliko antipatična i odvratna. Ja ne znam kako je uopšte mogao toliko dugo da bude sa njom. Vidi se da je manipulator i da ga kinji i maltretira, a on je divan momak - zaključila je Ksenija.

U prilog ovim navodima govore i fotografije sa pomenutog slavlja, na kojem su radili Sloba i Ksenija. Sudeći po prizoru, njih dvoje su cele večeri bili jedno do drugog i razmenjivali poglede, a atraktivna igračica plesom nije očarala samo goste već i popularnog zadrugara i pevača.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
NN

07.02.2018 01:07

Oko 1:20h je Miljana ukrala srebrnu majcu koju je Kija nosila prošle nedelje a Ana Korać juce-prekjuce. U garderoberu je bila Matora i Miljana je rekla da joj podigne žutu majicu a ona je za to vreme strpala srebrnu majicu u crnu kesu i gurnula u svoje stvari. Pitajte je u četvrtak ili obavestite koga treba da se njene sve stvari pri izlasku kontrolišu.

Miso

07.02.2018 10:03

Sloba ziveo kao momak. A zena mu slala pare.