ANINA KUMA VAN SEBE NAKON ŠTO JU JE ZVEZDAN ZVEKNUO! Milena Kačavenda besna kao ris, otkrila da se Slavnić PRAZNI pred odlazak u zatvor!

Autor:

Zadruga

10.03.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je Zvezdan Slavnić udario Anu Ćurčić u naletu besa, oglasila se Milena Kačavenda, Anina kuma.

ANINA KUMA VAN SEBE NAKON ŠTO JU JE ZVEZDAN ZVEKNUO! Milena Kačavenda besna kao ris, otkrila da se Slavnić PRAZNI pred odlazak u zatvor!

Foto: ST/Dragan Kadić, Milan Kostić, E-Stock/Časlav Vukojičić

Milena Kačavenda, Zvezdan Slavnić

Zvezdan Slavnić je ponovo pokazao svoje nasilničke sklonosti, kada je javno pred milionskim auditorijumom nasrnuo na svoju sada već bivšu nevenčanu suprugu Anu Ćurčić.

Prilikom ove brutalne svađe, zbog koje je obezbeđenje bilo pod opsadom imanja, izrečeni su mnogi noviteti. Ćučićeva je otkrila nove detalje agonije koju je prolazila tokom zajedničkog života sa Slavniđem, što je njega izrelvoltiralo do te mere da nasrne na nju.

Ovim povodom se oglasila i Anina kuma, Milena Kačavenda, koja je do detalja analizirala novonastali haos, a takođe je istakla da se jako plaši za zadrugarkinu bezbednost.

- Sve što sam pričala se tek sada vidi. Ja ne mogu da verujem da se ovo dešava naočigled svih i da niko ne reaguje. Svi upućeni imaju amneziju kada je on u pitanju. Slavnić će uskoro pući i može se prelomiti na Ani, a toga se najviše plašim. On ne može da podnese to što ona govori. Nikome nije jasno koliki je on manijak. Problem kod našeg društva su glasovornici koji kada dođe do nekog velikog nasilja, kažu: "Pa što nije prijavila". Ja ću se razliku od njih uvek boriti protiv nasilja - tvrdi Anina kuma, a onda se nadovezala i na Anđeline i Zvezdanove s*ksualne odnose koje imaju u blizini Ane, pa mu je tom prilikom predvidela da će se ponovo naći iza rešetaka.

Republika

Foto: ST-V.Lukic

Milena Kačavenda

- Ja ne mislim da on želi da iritiria Anu sa time. On samo koristi priliku da se još malo isek*a dok ne ode u zatvor. Rijaliti je njegovo realno mesto stanovanja, on je navikao na zatvoren prostor - završava Milena izlaganje za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading