ANĐELI SE BLIŽI KRAJ, ZVEZDAN NIJE SVESTAN PAKLENOG PLANA: Ana otkrila kako će Slavnića da slomi i odvoji od ljubavnice! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

09.03.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić ima plan kako da Zvezdana Slavnića odvoji od ljubavnice Anđele Đuričić!

ANĐELI SE BLIŽI KRAJ, ZVEZDAN NIJE SVESTAN PAKLENOG PLANA: Ana otkrila kako će Slavnića da slomi i odvoji od ljubavnice! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prošle noći Ana Ćurčić imala je suočavanje sa Zvezdanom Slavnićem, nakon čega je on uskočio u hladno jezero. Međutim, kako bi se smirila, Ana je otišla do Zorice Marković sa njom da popriča. 

 

Ćurčićeva je Zorici prepričala ceo razgovor sa Zvezdanom, a onda je između redove, otkrila na koji način planira da ga odvoji od ljubavnice Anđele Đuričić, sa čim se Markovićka odmah složila. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zorica Marković Zadruag 6

 

Kako je situacija sve napetija, Ana sada ima u planu da spusti loptu sa Slavnićem, a onda da ga sastavi sa činjenicama i da u četiri oka popričaju, bez prisustva njegove ljubavnice. Na taj način, Ana smatra da će ga slomiti. 

- Ja sam mu rekla da nema prijatelje ovde, on mi je rekao da sam rijaliti mozak, na tu temu se nisam nastavljala. Voleo me je, rekoh, što ja nisam njegva prevarila, to su bele, stine laži, to su ono... O čemu pričaš, bre! Pogledaj me, njega sada treba spustiti, totalno, a onda ja sa njim u četiri oka sve mogu da uradim - ispričala je Ana.  

- To bi bilo najbolje - prokomentarisla je Zorica. 

- Je l' me slušaš šta pričam? Pametna si! - nagovestila je Ana. 

Detaljnije u nastavku:

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MINA

09.03.2023 14:54

uyas jedan od kucke ane smislja da odvoji adjelu i yveydana sramoto folirantska necete pa nece dyaba krecis