ČOVEK-MONSTRUM! Slavnić se bez blama nabacivao Ćurčićkinom detetu: ZVEZDAN IMAO AFERU SA ANINOM ĆERKOM

Autor:

Zadruga

07.03.2023

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pi*ko jedna, je l' smeš da kažeš zašto te je moje dete istetoviralo? Da li imaš obraza da priznaš, urlala je zadrugarka kroz suze.

ČOVEK-MONSTRUM! Slavnić se bez blama nabacivao Ćurčićkinom detetu: ZVEZDAN IMAO AFERU SA ANINOM ĆERKOM

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Nevenčani suprug zadrugarke Ane Ćurčić Zvezdan Slavnić krišom se nabacivao i njenoj ćerki Ivi, a kako Republika saznaje, on je pokušavao da je smuva iako je godinama s njenom majkom! Ana je godinama ćutala o svemu, a Zvezdana je napala nedavno u "Zadruzi" tokom svađe koju su imali, pa je pokušavala da ga natera da prizna šta je radio s njenom ćerkom.


- Zvezdan se Ani iza leđa nabacivao Ivi i svaku situaciju je koristio da flertuju. Sve je toliko perfidno radio da je Ana to tumačila samo kao ljubaznost da bi na kraju saznala da je pokušavao da je poljubi u više navrata. Ni on ni njena ćerka nisu nikad priznali koliko daleko su otišli, što je i normalno jer bi nastao karambol - otkrio nam je izvor koji je kontaktirao s našom redakcijom da bi nam u razgovoru objasnio da i Anina kuma Milena Kačavenda samo čeka pravi trenutak da o svemu progovori:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

ANA Ćurčić

 


- Nije mi jasno zašto Ana ćuti o toj aferi. U sve je upućena i kuma Milena. Kad će da iznesu u javnost da je Zvezdan s Aninom ćerkom imao seks? Ona je zbog te ljubavi istetovirala Zvezdanovo ime. To se nije desilo iz ljubavi ćerke prema ocu, već žene prema muškarcu. Neka Anina kuma demantuje sve ako nije istina, ali samo se setite šta je Ana rekla Zvezdanu tokom svađe.


Ćurčićka je Slavnića potkačila tako da otkrije zbog čega njena naslednica oko vrata ima slova "Z" i zbog čega je Zvezdanu namenila tu tetovažu.


- Moja deca su zavolela Zvezdana jer sam ja pričala stalno koliko on mene voli, koliko ja njega volim. Moju decu nije gajio Zvezdan Slavnić, već ja i moj bivši suprug. Meni treba da bude zahvalan što ga moja deca poštuju. Reci, Zvezdane, sad ako smeš zbog čega je moja ćerka istetovirala tvoje ime na vratu?! Je l' smeš da priznaš, pičko jedna? Ako ne smeš, mogu ja da pričam o tim detaljima bez problema. Ne plašim te se, ali znam da, kada bih progovorila o tome, ti bi momentalno izašao iz rijalitija. Pobegao bi udarajući se petama u dupe od besa i straha. To ću i da uradim jednom, samo me povuci za jezik! Mnogo ima detalja o tome, nacija bi se šokirala i zgrozila, ali imam toliko poštovanja i ljubavi prema svojoj deci da mi ne pada na pamet da njih izlažem bilo kakvom stresu zbog tvojih afera, nenormalnog ponašanja i nasilja. Nismo završili, treba da me se paziš i ti i ova tvoja balavica - urlala je Ana, a Slavnić je ćutao.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Ćurčić

 

 

Anđela: Ana glumi brižnu majku, možda je i tukla decu


Ljubavnica Zvezdana Slavnića Anđela Đuričić ponovo je zgrozila javnost kada je napala ženu svog dečka Anu, pa joj je poručila da je nemarna majka.


- Ana non-stop priča da mogu ćerka da joj budem, a dok mi se obraća, gleda me s prezirom i kao da mi želi sve najgore u životu. To je ta brižna majka koja neće da da lek devojci koja može ćerka da joj bude! Ne verujem da je tako sjajna napolju. Možda je i tukla decu. Došla je ovde kao žrtva, ali imam utisak da će na kraju da se ispostavi da je jedna agresivna žena, koja je željno osvete, pa je ušla da nas ovde sve teroriše.


Aleks zbog Cara
posteljinu sekla nožem


Aleksandra Nikolić podivljala je kad joj je Filip Car rekao da ga ostavi na miru, pa je poletela ka rehabu da bi uništila zajednički jastuk. Za njom je krenuo Zola, koji je dao sve od sebe da je smiri.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić

 


- Neću više da imam ništa s njim! Uništio me je, sve sam izgubila zbog njega! Klošar jedan najobičniji! Koliko god se trudila da poboljšam naš odnos, on me samo ubedi u to da je to nemoguće. Sad mu treba prostor i da se udalji od mene, a znam da ne može da izdrži kad nisam sat u njegovoj blizini. Nek zaje*e i Maju i sve ostale. On mene ne može da preboli i to znam - rekla je Aleks.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Ljiljana

08.03.2023 00:06

A kako treba da gleda u zlu, zmiju, gaduru, odron, nemoralnu, gutačicu, rasturačicu brakova, kreštalicu... Nego kako nego sa PREZIROM.

Odgovori 5 12
Kaya

08.03.2023 09:14

@Ljiljana - Istina..

Ljiljana

08.03.2023 00:10

Meni je bilo jasno onda kada ga je pitala: sme li da kaže zašto je njena ćerka iztetovirala zveknutovo ime.